jagodka24, na płasko - bo wyczytałam że jak jest klin to lepiej się oddycha ale wtedy spływa wszystko właśnie do środka, a to może na te oskrzela zaszkodzić.
no nie wiem, jak uważasz
ja mam klina i na każdy katar zapodaje dziewczynom
wiesz wtedy katar spływa do gardła i dziecko go połyka
jakby spływał do tchawicy to dziecko by się krztusiło
zresztą pytanie brzmi czy jemu aż tak spływa?????
to aż tak duża ilośc wydzieliny?
[ Dodano: 06-05-2012, 21:21 ] biniu_s, każdy jaki kupisz nawilżacz ultradzwiękowy będzie dobry
nie inwestuj w jakiś strasznie drogi bo one zachodzą kamieniem jednak
jagodka24, ja nic nie uważam bo się nie znam ale nie chce zaszkodzić - robię tak jak gdzieś poczytam albo się dowiem. Napewno mu spływa bo czasami musi aż odkaszlnąć. Spróbuję mu podnieś tą główkę - zobaczę efekty.
gusia, rybka superowe dzieciaki jagodka a wolalabys zeby to byla ospa czy nie ?? biniu ja pom materacykiem mam podlozony recznik zeby mala nie spala na plasko .. sam pediatra mi powiedzial zeby spala "uniesiona" a nie na plasko
dzis po poludniu wchodze do pokoju i zobaczcie co zastalam ....
biniu_s, ja z nawilzaczem nie powiem,bo moja pediatra byla przeciwna,bo mowi,ze tam sie grzyby po jakims czasie zbieraja i mojemu alergikowi,nie zalecala,wiec jak byla taka sytuacja,to mokra pieluszke na szczebelkach lozeczka wieszalam
biniu_s, moja mala jak miala katarek to czesto odciagalam jej nosek i nawilzalam woda morska.Oprocz tego na kaloryferze mam takienawilzacze co sie wody do nich nalewa i dzialalo. Niestety u maluszkow ponizej 3 miesiaca zycia ciezko o dobra metade czy srodek. Wszystko zazwyczaj powyzej 3 miesiaca jest.
A jesli chodzi o spanko to moja na plasko spi. Ewentualnie na plaskiej podusi.