gosia888, 90... potem okazala sie za luzna... bawelniaki takie maja tendencje do rozciagania sie ja wzielam 90... by w miseczce miec wiecej... bo 85F nie umialam trafic.
kurcze a ja mam w obwodzie 70 i czesto 75 jest na mnie za duze...ale poki co jeszcze piersi tak nie urosly,ale boje sie co bedzie potem.Pewnie bede miala problem ze znalezieniem odpowiedniego stanika
Mad., tu się zgadzam - jeśli mówimy o sklepach "sieciówkach".
ja jednak mam sklepik w centurm Poznania, gdzie kobitka jest znakomitą gorseciarką i zawsze dobiera fantastycznie staniki nie narzekałam na ani jeden u niej kupiony. Jeden kosztuje w granicach 60zł co prawda, ale wiem, że za miesiąc nie mam cycków w pasie, czy ramiączek odciśniętych na barkach
ja teraz kupiłam super. A poleciła sklep mi koleżanka z forum. Sklep to esotiq i rozmiarówki mają od 65 E za biustonosz 70 zł zapłaciłam ale naprawdę rewelacyjny. Jak wpiszecie w googlu ten sklep otworzy wam się strona gdzie sprzedają te biustonosze polecam
dobra zbieram się do lekarza dam znać wieczorem papa
Widzę,że mowa o stanikach:)
Ja do karmienia miałam kilka i najbardziej byłam zadowolona z takiej znanej firmy...kurcze jak znajdę ten stanik to Wam napiszę...cena w granicach 35-40 zł chyba.
A jeśli chodzi o nieciążowe staniki to ja uwielbiam Esotiq...tak jak gosia888. Niedaleko mam sklep i zawsze coś ładnego się znajdzie Ceny średnie, bo zazwyczaj 69zł płaciłam.