14kg to dobry wynik. już masz ponad połowę ciąży za sobą. myślę, że tym razem będzie podobny wynik. grunt, żeby to wszystko uciekało tak szybko, jak się pojawia, prawda?
kurde, dziewczyny, zbił mi pies kubek mojej mamy z jamniczkiem z żabki
Witajcie
my po kontroli jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku mamy dalej natłuszczać
kolejna kontrola za 3 miesiące
My tez musimy wreszcie wybrać sie na bilans dwulatka ale tak jakos nam nie po drodze tibby, fajny ten kubeczek niestety my takiego nie mamy a nie można go kupić w żabce ?
no właśnie już nie można. promocja na niego się skończyła. już mój M. się dziś był pytać.
ja teraz w sob mam egzamin, więc myślę, że dwa dni które teraz mam wolne (od jutra) poświęcę na naukę, i zajmę się na spokojnie Tobikiem, kiedy będę chociaż sesję miała z głowy. bilans nie ucieknie
[ Dodano: 09-05-2012, 14:50 ]
fajnie, że z siuraczkiem wszystko w porządku
julchik22, pozuja. zuzka spi z tata a ja z mala w malym pokoju.
no i dziekuje za mile slowa
no zuzka spi, karola tez possala cycka z 35 minut i sie zmeczyla. w ogole dziewczyny ile trwa ten nawal pokarmowy? czy caly czas bede chodzila z tymi wielkimi cyckami i takimi ciezkimi? mama dzis kupila mi reczny laktator ale jak odciagam to pozniej jest jeszcze gorzej.
wszystko sie unormuje i trochę to może potrwać
hehehe pamiętam te cyce jak donice az bolały można wypić z pół szklanki szałwii ale z tym to trzeba uważać bo powoduje ...... zanik pokarmu wiec jak sie tylko da to przetrzymaj i nie odciągaj
bo to błędne koło