Qanchita mój bebzol ciągle nie symetryczny bo Kajka leży sobie boczkiem
No Tymuś ma też niezłe "gniazdko"
Mamusia28 położną środowiskową mozna wybrać wprzychodni albo na PW wyślę Ci stronkę i tam masz położne z Krakow i sobie wybierasz ta co należy do Twojego rejonu i mnie była Pani bardzo superaśna ale należy do Nowej Huty z taką położną umawiasz isę telefonicznie na wizyty od 22tc fajna luźna rozmowa...
Gosia888 pytałam o to krocze i sutki

i potwierdziłą to co powiedziałaś mianowicie żeby delikatnie (tak zeby nie doprowadzać do szczytowania)

oliwą z oliwek ze sklepu gdzie mają tylko naturalne skłądniki, prztwory... na rękę i rozciągać ale naprawdę delikatnie nie na siłę krocze (ujscie z pochwy) później przy porodzie jest duza szansa ze ono nie pęknie i nie trzeba będzie nacinać a sutko smarować można też tą oliwą ale ona polecała krem do brodawek z musteli lub bepanthen... ale tez ostroznie żeby nie doprowadzić do skurczy bo przy orgazmie wytwarza isę oksytocyna i może spowodować rozwieranie szyjki... ale po 37 tyg zaleca dużo przytulasów najlepiej kiedy się da nawet po 2 razy na dzień męczyć sutki i krocze w rtedy już na maksa teraz powoli i delikatnie później ile wlezie