a ja z własnym chlebem przychodzęwesele.
mamusia28 ja z c&a jestem zadowolona. Co prawda kupuje dla starszego dziecka ale uważam że gatunkowo są ok.
tak to jest zgaga jak Ci jedzenie podpływa pod gardło a do tego jeszcze piecze czyli zaczyna trawić się już i wypływa spowrotem... tak jak byś zaraz miała feeeeto zgaga???
Dokładnie, w takich sytuacjach kiedy widzę że mojemu dziecku jest przykro z powodu zachowania innych, to samej mi się płakać chceBiedaczek Dzieci sobie nawet sprawy nie zdają jak bardzo potrafią ranićTomek jęczał cały czas płakał i się pytał czy stracił przyjaciela?
WrrrrrrrrDziecko się rozpłakało i pobiegło do innego pokoju
Fajnie, że tak często widujesz swoją córcię Ja mam wizytę znów 2 dni po Tobie Ale pewnie tylko mnie zbada czy nic się w dole nie dzieje i tyle Moja gin. nie chce robić USG za każdym razem:/Jutro z rańca na badania jadę a we wtorek idę Kajkę podglądać pierwszy raz sama
szczerze mówiąc nie wiem bo świadomie nie zjadłam glutenu a jak zjadłam to w śladowych ilościach a nie np pizzę. Najpewniej to by mnie brzuch bolał, bym miała wzdęcia, mdłości biegunkę. Ale to raczej przy dłuższym jedzeniu glutenu. Przy krótszym np nic bym mogła nie mieć a dwa tygodnie później by mnie brzuch bolał. Albo bym się czuła normalnie a np od środka by mi się rozwijał rak jelita i na tym polega niebezpieczeństwo mojej choroby że ona wyniszcza od środka jak się nie stosuje diety. Bo gdyby np "tylko" mnie brzuch czasem bolał to pewnie bym nie stosowała tak restrykcyjnej diety.a powiedz co by się stało jak byś jeden dzień nie przestrzegała diety? ma to jakieś tragiczne konsekwencje?
strasznie szkoda mi takich dziecia co gorsza nie pozwalają być dzieckiem.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość