Awatar użytkownika
karo-22
Zrobiłem Magistra z forum!

15 maja 2012, 15:14

tibby, fajny rowerek :-) My też za jakiś czas musimy dokupić jeden i fotelik dla Nikonka :-) Widziałam ostatnio taki super "wózek", który jedzie za rowerem :-)

Martalka, Ty i tak wyczyn niezły dokonałaś :-) Ze 3 godziny po porodzie już wieści niosłaś osobiście na forum :ico_oczko:
Co tu się dziwić, że czasu, a może i chęci brak, tym bardziej, że masz mamę przy sobie, fajnie :-) Pochwal się chociaż od czasu do czasu Jasiem, bo dzieciątka tak szybko się zmieniają :-)

Juluś, to Dawiś Bidulek się nacierpiał :ico_olaboga: Ale super wieści, że już Mu przeszło :-)

Nicola, cieszę się z Tobą z powodu pracy! :-) Daj znać jak tam po pierwszych dniach?? :-)

Wiśnia, zdrówka dla Dziewczynek! Pokaż nam Karolcię, pewno już się zmieniła :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

15 maja 2012, 19:26

karo-22, wstyd sie przyznac ale my w ogole nie mielismy rowerow. a ze ja wieczorami ciemnymi ulicami wracam bez oswietlenia to lepiej przejechac je rowerem.

NICOLA_1985

15 maja 2012, 20:47

hej
dzisiaj byłam w pracy ale tylko dwie godziny , poprzeglądałam dokumentację, orzeczenia , opinie psychologów i nauczycieli.. ale chłopak na zajęcia nie przyszedł więc pojechałam do domu..
zadzwoniłam sobie do tej dziewczyny która była asystentką przede mną i gadałysmy chyba z godzinę... wychodzi na to, że matka chłopaka olewa wychowanie jego a on olewa szkołe bo widzi zewsząd idące przyzwolenie...
po tej rozmowie zadzwoniłam do tej p. Grażynki która mnie przyjmowała i powiedziałam , ze nie może być tak, że ja zawożę dziecko do niani, przyjeżdżam do domu czekam na telefon i albo jak młody jest w szkole jadę i tracę godzinę którą potem musze jakoś odrobić , a jak go nie ma w szkole to jadę spowrotem po krystiana i do domu... i w tym momencie nawet nie mam pokrytych kosztów za paliwo bo w szkole bym nie była..
za to ze dzisiaj byłam 2 godziny mam wpisane postojowe 10 zł/godzine, to sie chociaz na paliwo zwróci.. ale sie dogadałyśmy ze jesli w tym tygodniu nie będzie chodził to piszemy pismo do GOPS-u o rozwiązanie umowy bo my robimy wszystko co w naszej mocy ale jeśli chłopak nie bedzie przychodził na zajęcia to ja cudów nie zdziałam bo nie mam z kim pracować...
obiecała mi tez, że jak zakonczymy tą umowę to bedzie o mnie pamietała jak bedzie miała oferty np. opieki nad osobami starszymi, niepełnosprawnymi bo ja jej powiedziałam ze miałam praktyke w MOPS-ie w Gorzycach , że potrafię wszystko tylko żeby praca była. no ale wiadomo, z GOPS-u była stawka fajna na tego asystenta ale już jak bym robiła ze stowarzyszenia to stawka jest 7-8 zł , no ale zawsze coś niż nic nie robić tym bardziej , że mam komu dziecko podrzucać, praca będzie w Żorach więc blisko.....
zobaczymy jak to będzie w praniu

Martalka dobrze, że masz mame i męża do pomocy.. teraz ciesz sie Jasiem i resztą brzdąców a nie przejmuj się niczym innym.. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2012, 17:16

witam!!!

dziewczyny gdzie wy sie podziewacie? zimno na dworzu a tu taka cisza:(
ja dzis pierwszy raz sama z 2 caly dzien jestem i jestem w szoku zuzka to aniol. ciekawe tylko jak bedzie na spacerach.
dziewczynki juz lepiej z tym katarem ale teraz meza bierze. no i dzis w koncu dalismy zadatek na dom.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2012, 18:04

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Super wisienka
pogoda faktycznie do niczego bardzo sie ochłodziło my dzis siedzielismy w domku
mieliśmy ręce pełne roboty :ico_oczko: robiłam z dziećmi kartonowy sklepik
:ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:
najgorsze było wycinanie okienek tak zeby można było je otwierać i zamykać ale jakoś daliśmy rade

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2012, 18:10

robiłam z dziećmi kartonowy sklepik
pochwal sie:)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2012, 18:49

niestety aparat jest u Teściowej pożyczyła od nas bo robi urodzinki a jej jakby to napisać jest kiepskiej jkości i robi fatalne zdjęcia
tak wiec sie nie pochwale

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2012, 19:03

gozdzik, a ty te zabawy dla dzieciaczkow sama wymyslasz?

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2012, 19:13

tak :-)
czasem coś usłyszę czasem wyczytam ale z reguły to moje pomysły :-)

julchik22

16 maja 2012, 19:27

Wiśnia, super wieści!!! :ico_brawa_01: Cieszę się razem z Tobą! :-D

Goździk, :ico_brawa_01: za pomysły!!! I super ze piszesz - zrobię z Dawisiem taki sam domek - muszę tylko pudło duże skąds wykombinować :-D

Wróć do „Przedszkolaczki”