tibby, z kimnie rozmawialam co posiada beagla to maja te psy te same zachowania przypisane do rasy. Mozna ksiazke o kazdym pisac... nasz pies jest ponad 2 tysiace warty.DLaczego ? Wpierniczyla tyle telefonow komorkowych w tym moj nowy miesiac po podpisaniu umowy

Teraz uwielbia krasc pampersy najlepiej z zawartoscia i rozwalac na strzepy zreszta wiele nie musi sie starac bo w pampkach sa te kulki hehe... Pluszaki nie moga byc w jej zasiegu... Do tego wyja a nie szczekaja... kopie dziury.... ostatnio bylismy na dzialce u kolezanki to kwiatki jej przekopala

a potem znowu mimoodganiania. Wtedy ma najwieksza frajde. Jak cos ukradnie to przyjdzie Ci pokazac i patrzy wzrokiem jakby mowila " hallooo widzisz co ja mam ? to jak gonimy sie? dawaj dawaj :D". Ta od mamy beagielka zas... jak sie wygoni po ogrodzie to wskakuje do oczka sie ochlodzic przez co jest problem z jej uszami ciagle zapalenie ma.... jeszcze cos chcialabys wiedziec :P ?
Moge pozyczyc ja na jakis czas ????? :P
[ Dodano: 16-05-2012, 08:54 ]
Ale za to do dziecka jest cudowna :) opiekuje sie nia... jest czula i daje sie soba bawic dziecia. Nie ugryzie jak za ogon sie ja tarmosi czy uszami bawi czy nawet jak dziecko sie na nia kladzie

wszystko ma swoje plusy i minusy
ufff sie rozpisalam :P
Ostatnio zmieniony 16 maja 2012, 08:58 przez
Mad., łącznie zmieniany 2 razy.