elibel

szkieletorek moja ostatnio też zasnęła w tym foteliku

Ja nocke miałam dzisiaj straszną. Oliwia się chyba z 10razy budziła. Nie wyspana jestem masakrycznie. Kawę wciągnęłam i idę się brać za porządki...
nie będę już na ten temat dyskutować bo czepiasz się słówek zamiast przeczytać dokłanie. Nie ważne. Jest jak jest a co będzie to zobaczymy. Koniec tematu z mojej stronywybacz ale w brak możliwości snu przez dziecię nie uwierze, bo każde nawet najbardziej uparte w końcu padnie bez obecności mamy, czy kogokolwiek innego, a skoro dziecko nie śpi, nie zasypia samo to może po prostu nie ma na to chęci. Wiec wybrałas, albo kładziesz sie z Alankiem albo nie. Czyj to był wybór Twój czy Twojego dziecka, bo mi sie wydaje, ze to my uczymy dziecka postepowania, a nie ono nas.
No i oby mały już tak nie miał, choć nie wiem czy nie ma już, ze nie śpi po 12h czy nie ma zasypiania przy Tobie:):):)(wiem wredna jestem, gra słowna, nawet u siebie samej wynajduję takie teksty:)) Ale doprawdy, nie gniewaj sie, to jest Twoja sprawa, dzieliśmy sie tu doświadczeniami dobrymi i błednymi. Sama podkreślam, ze popełniam błędy z tym, ze sama je musze dostrzegać, bo nie mam nikogo zyczliwego kto by mi o nich mówił:)
ooo tym samym się też sugerowałam, że w sumie na każde wesele można nałożyć krótką sukienkę, a na swoje taką długą, falującą w tańcu :)marcz mi tez poprzednia sukienka sie bardziej widziala, ale ja jestem z tych staromodnych![]()
ja do slubu chcialam sie poczuc troche jak ksiezniczka, na co dzien nie chodzi sie w dlugich sukniach, wiec to byl super moment zeby choc jeden dzien miec piekna dluga suknie, co bedzie falowac w tancu![]()
współczuję - może kolejne ząbki idą?Ja nocke miałam dzisiaj straszną. Oliwia się chyba z 10razy budziła. Nie wyspana jestem masakrycznie. Kawę wciągnęłam i idę się brać za porządki...
zaginęły nam dziewczyny, oj zaginęły. Sama jestem ciekawa tratuaża IzabeliKocura co z tobą ?Tak samo izabella miała się pokazać z tatuażem i nie ma jej od dawna.
może jej nie smakowała? A zresztą takie upały były,że może i apetyt mniejszy miała.Mała dziś zjadła ładnie zupkę , piszę że ładnie bo od kilku dni znów zupa była bleee
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość