Oj zobaczysz, zanim się obejrzysz już będziesz rodziła.tibby, jesteś bardziej spostrzegawcza niż ja
Bardzo mi się ciągnie ta ciąża
tak jest z ciążą problematyczną,u mnie poprzednia się ciągła i ta tak samo.Bardzo mi się ciągnie ta ciąża
nie szalej z tym malowaniemchyba jeszcze pomalujemy pokój dla Szymona.
Szczerze to nie mam żadnych życzeń, najważniejsze aby dziecko urodziło się zdrowe.a powiedz mi co byś wolała? dziewczynkę?
Troszkę się boję, ale myślę, ze sobie jakoś poradzimy. Jak ktoś się ociągał z rodzeniem dzieci to teraz musi nadrobić czas, tym bardziej ze 30-tka dawno minęła:-).no i nie boisz się kolejnego dziecka? w końcu między twoimi dziećmi nie będzie zbyt wielkiej różnicy wieku.
Oj tak tak- jeden strzał a tu dwa gole.a jaki świetny finał
już nie mogę się doczekaća jaki świetny finał
to najważniejsze ale zawsze jakieś preferencje sąnajważniejsze aby dziecko urodziło się zdrowe.
boję się i to bardzo.Tym bardziej że już synka mam.Jak byłam z nim w ciąży to marzyłam o bliźniakach.Boję się że nie będę miała dla niego czasu.a ty nie obawiasz się jak to będzie z opieką nad bliźniakami?
u mnie to bliźniaki jednojajowe więc nie ma opcji, będą do siebie bardzo podobneMiałam Ci napisać, że moja siostra ma tez bliźniaki. Dziewczynki mają teraz 7 miesięcy i jedna jest podobna do niej a druga do jej męża.
ja jestem ze śląska.Dokładnie Ruda Śląska.Blisko KatowicA wogóle miałam was zapytać z jakich części Polski jesteście?
A ha stawiam za 14 tydzień.
to tak samo jak jaMam wizyte 5.06
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość