bry,
ja mam cisze i spokój już od 8 teraz mała kawusia jeszcze
izuś_85, kochana będzie dobrze, ja miałam wycinany laparoskopem i po 3 dniach idziesz do domciu
Ja miałam laparoskopowo coś z jajnikami robione już nie pamiętam dokładnie co ale w związku z tym że nie mogłam zajść. Tak jak kwiatunio pisze po 3 dniach byłam w domu . Nic strasznego.Oczywiście jak szłam to się bałam .Ale zero bólu jak dla mnie tam nie było.Byłam całkowicie zasypiania.Jedynie cewnik nie był przyjemny.ja miałam wycinany laparoskopem i po 3 dniach idziesz do domciu
Hmm no moja też nadal nic nie ma i nawet tam nic nie widać by było w najbliższym czasie.No ale wiem że twoja starsza.A pytałaś lekarza ?? Ja się tam nie znam . Wiem że ja jako dziecko też miałam późno ząbki.moja nadal bezzebna, juz mnie to zaczyna niepokoic
no ja też muszę posprzątać, ale obiad na szczęście mam z wczoraj, także jedno z głowyJa zaraz biorę się za sprzątanie bo mam syf okropny. Nie sprzątałam od soboty więc mam co robić teraz . I jeszcze obiad dziś na mojej głowie .
dla niego a że leci to nawet mi nie mów.Ja tez się z tym nie godzę że mała mi tak szybko rośnie.Wszyscy mi mówili że czyjeś dzieci szybko rosną a swoje że nie.No to u mnie się nie sprawdza.Moja mimo że łobuzuje czasem to i tak bym chciała by wolniej rosła bo taka kochana malutka jest .wczoraj mój łobuziak 10miesięcy skończył dlaczego to tak szybko leci? ja nie chce
No to masz zajeb...istą pamięć hehe .Tak miałam kiedyś A w ciąży i po porodzie doszło chyba do Hmm D albo E nawet . Niestety u mnie nie jest tak pięknie jak u ciebie .Woreczki mam ładne. A przecież jeszcze nie przestałam całkowicie karmić. No cóż spodziewałam się tego i jakoś bardzo smutno mi nie jest.Byłam na to przygotowana.Obecnie mam rozmiar B-C coś koło tego.szkieletorek chciałam zapytać Ciebie jak tam rozmiar piersi? Bo pamiętam, że u Ciebie to była taka ostra różnica, że z A przeskoczyło wysoko
łączę się w bólunocka tragedia
łobuziak 10miesięcy skończył
wow to niezły przeskok masz kobieto. Musisz zaopatrzeć się w staniki każdego rozmiaru chyba co? Może jak przestanieć karmić i wrócą do swojego starego rozmiaru to i jędrność wróci. Jejuś jak ja sobie przypomnę jakie cudowne cycki miałam na początku karmienia, takie jędrniuście, nabrzmiałe, duże ehhh szkoda, że nie zostało.Obecnie mam rozmiar B-C coś koło tego.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość