Blanka26, badania krwi pod katem tarczycy mam 28go dopiero... niedawno rozmawialam z sasiadka na temat lekarki u ktorej bylam i nikt jej nie poleca, wiec chyba po badaniach zmienie lekarza...
tabogucka, wielkie
dla Szymusia
teraz ju ztylko do przodu
U nas dzisiaj pokazal sie 8 zabek i od jakiegos tygodnia Marcelina juz chodzi sama
jak chce przyspieszyc to biegnie na czworaka a tak to juz normalnie na nozkach chodzi...
Wczoraj przebilam kolko w wozku
nie dalo sie po miescie jezdzic
sprawdzalam ile kosztuje nowe kolko i niestety nie oplaca sie sprowadzic z polski, bo mamy polski wozek... A dzisiaj rano P. dzwonil, ze wczoraj jego siostra kupila Marcelinie nowy wozek
wiec problem mamy z glowy
[ Dodano: 21-06-2012, 10:21 ]
W sobote bylismy na festynie w przedszkolu i dzieci wystepowaly na scenie, bylysmy z Marcelina bardzo bliziutko i oczywiscie bila brawo, tanczyla, a pozniej probowala sie dostac na scene kilka razy i musialysmy pojsc dalej od sceny
Marcelina tez uwielbia do telefonu mowic heh i coraz wiecej slow mowi, tez taka fana sie zrobila i kochana, przytulac sie lubi, dzieli sie jak cos ma w raczce obojetnie czy jedzenie czy zabawke... i ciagnie ja strasznie do dzieci, z dziewczynkami w domu to caly dzien moze siedziec i sie bawic a ja sobie moge spokojnie w domu wszystko zrobic