Hej Dziewczyny, mam ostatnio urwanie głowy, więc rzadziej jestem, ale jestem
Martuś, Agatka jest cudowna!!! Cieszę się że nie zostawili ją w szpitalu!
Mamusia, zezłościłam się na maxa na Twojego Męża czytając to co pisałaś

Współczuję i trzymam kciuki aby w końcu zrozumiał co i jak. Może to potrwać, bo pępowiny w tym wieku nie odcina się tak szybko, ale myślę że po urodzeniu się Marysi on przewartościuje wiele spraw i miłość do Córci weźmie góre i pomoże rozsądkowi!
Madleine, ja też niestety pojęcia nie mam co to to jasne na Twoim brzuszku ale trzymam kciuki aby po poroszie zniknęło wraz z malutkimi rozstępkami, które ledwo zauważyłam!
Agesss, zaplanuj sobie coś przyjenmego - umów się np na wizytę u kosmetyczki lub fryzjera - na pewno do niej nie dojdzie

Współczuję "masażu", ale może nie na skurczu nie będzie taki straszny - trzymam kciuki!
Qanchita, super że masz dobre wyniki! Ja swoje odbieram jutro :) i jutro też wizyta u gina, ale bez usg
Gosia,
Kasiala, coś jeszcze do Was miałam...

ale kompletnie nie pamiętam co
Ja dzis jestem padnięta na maxa, a nic takiego nie robiłam - byłam rano z malym na spacerku, potem w osiedlowym na zakupach, a potem ugotowałam obiad i umyłam balkon i paaaaaaadam - nogi mnie bolą okropnie - czuje się jak staruszka

Mąż z Teściem montują szafę, a Teściowa wzieła Dwisia na spacer, bo nie dał by montować - fajnie że się zgłosiła do pomocy, bo ja już dzisiaj na prawdę bym nie dała rady

Kurde...smutne to czuć się tak bezsilnie...