Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

26 cze 2012, 12:26

agasio bardzo mi przykro :ico_placzek: to jest poprostu straszna tragednia dla calej rodziny, a zwlaszcza dla dzieci

moja kolezanka zginela w wypadku pare lat temu glosne to bylo
jechali kolo myslowic i mieli wypadek ona ze siedziala z tylu posrodku nie przypieta pasami pomiedzy dwoma corkami jedna 9 miesiecu druga 3 latka, wyleciala przez przednia szybe i zginela na miejscu (24l) dziewczynkom i partnerowi nic sie nie stalo, ale co one przezywja do dzis to maskara, tym bardziej ze ta starsza widziala cialo mamy bo wyszla z fotelika i usadla przy mamie, naprawde straszne. :ico_placzek: mlodsza nic nie pamieta ale teraz zaczela wypytywac dlaczego ona nie ma mamy, ojciec dzieci zaczal pic i wychowuje je jego mama

a pare dni temu moja znajoma dowiedziala sie ze ma raka piersi i odrazu przy badaniu stwoerdzili ze ma przerzuty, dopiero zaczyna walke, a synka ma 8 letniego

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2012, 12:32

Zdecydowanie za dużo tragedii wokół :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2012, 14:28

agasio [*]

oj trzeba się cieszy tym co się ma bo zycie jest zbyt krótkie :ico_sorki:

jedziemy dziś z Leną na kontrole z bioderkami to już ostatnia chyba :ico_noniewiem:

Byliśmy we srode u lekarza bo Maja kaszlała i goraczkowała okazało sie ze to jakis wirus i obylo sie bez antybiotyku , obejrzała też Lene żeby sprawdzić te uszka i niby wszystko ładnie sie leczy i do piatku braliśmy antybiotyk ,a ona znów w niedziele dostała temperatury :ico_placzek: i ciaga sie za oba uszka juz nie wiem co robic dziś już lepiej goraczki nie miała ,może przejdzie jej jakoś :ico_olaboga: Mamy skierowanie do laryngologa ale wizyta dopiero za miesiąc :ico_szoking:

Mad. ślicznie wyglądaliście :-D :ico_brawa_01:

Aga słodki Boryś ma takiego milusiego pysia :*

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

26 cze 2012, 19:54

agasio :ico_placzek:
Jadzia, zdrowka dla Lenki. Oby jak najszybciej skończyły się uszkowe problemy :ico_sorki:
Beatka78, skąd wzielas te cwiczenia 6widera? Masz może jakiś filmik z tymi cwiczeniami na necie? Może się na nie skusze wkońcu.

U nas dzisiaj wietrznie strasznie było. I chyba ciśnienie niskie było bo Borys prawie pół dnia przespal :ico_oczko:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2012, 20:09

Aga26, jak masz telefon na Androidzie to sciagnij sobie darmowa aplikacje na telefon :-) To42 dni ćwiczeń, wszystkie pokolei prezentowane danego dnia. Jest możliwość ustawienia przymonijaki ;-)

A ja sobie piję zimnego Radlera :-D
Ktoras chetna ?

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 cze 2012, 20:57

Aga- tak wyglada 6W
Obrazek

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

26 cze 2012, 21:51

Dobra zrobiłam całą serię ale jakoś nie widzę tego że będę ćwiczyć regularnie przez 42 dni :ico_oczko:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2012, 22:13

witam

Beatka78, piękne meble...:) a jak tam z mężem...nadal ciche dni :ico_oczko:

Jadzia, zdrówka życze dla Lenki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ja sobie piję zimnego Radlera :-D
Ktoras chetna ?
ja ja ja :ico_oczko:

Aga26, dziąsełka Patrysia są mega spuchnięte, pod lewą jedyneczką wyczuwam ząbka, trze je nerwowo cały dzień i non stop marudzi...biedactwo. A jak tam u was z ząbkowanie przechodzi Borysek?

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

26 cze 2012, 22:20

dzwoneczek82, Borys też non stop wszystko wklada do buzi. Slini się prze okropnie ale póki co zębów nie widzę :ico_oczko:

Cyce mnie bolą bo chce przestawić Borysa tylko na nocne cycanie i efekt jest taki że mam full w obu cycach :-)

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2012, 22:27

Cyce mnie bolą bo chce przestawić Borysa tylko na nocne cycanie i efekt jest taki że mam full w obu cycach :-)
a dlaczego??? W dzien nie chce już pić z piersi? Mam podobnie czasem jak u ciebie..jak już sie poddaje i chcę zrezygnować to piersi znow tak jakby podwajają swa produkcje i zal rezygnowac :ico_oczko:
...ale moze jeszcze wytrzymam z miesiąc te wieczne walki z moim Patrysiem...w nocy ok, a w dzien to zalezy od dnia... :ico_noniewiem: a moze przez zęby nerwowo zachowuje sie podczas ssania?? Wyglada to tak ze ssie , i przerywa i tak wkolko i płacze :583:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”