Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

29 cze 2012, 21:00

nostromo20, to pochwal się nową fryzura :-D i cieszę się że trafilas do fajnego fryzjera. To skoro masz nie tak daleko do Katowic to mam nadzieję że będziesz na sierpniowym spotkaniu :ico_oczko:
Mad., cudowna jest ta Twoja córcia :-D
kaja mamy te same lyzeczki z tt do karmienia :-)

Zrobiłam już ciasta. Męża mrozi sie juz w lodówce. Ciekawe czy będzie smaczne :ico_oczko:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 cze 2012, 21:03

nostromo-ja mam do Częstochowy jakies 45-50 minut drogi, może się kiedys spotkamy?
Mad- super artynka sie przewraca, ale musze sie pochwalić że Iga tez sie dzisiaj pierwszy rz przewruciła zpleców na brzuch i tez ja nagralam, tylko Wam nie wstawie bo nie umie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

29 cze 2012, 21:07

Aga, no cuś tam czytałam o jakimś spotkaniu :-D w sumie rzecz godna rozważenia... :ico_noniewiem:

fryzurą się pochwalę, ale teraz za ciemno już na robienie dobrego zdjęcia, może jutro.

agaa, :-D czemu nie, czemu nie...

i jeszcze sprzed chwili:
Obrazek
nowa pościel zaakceptowana :-D

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 cze 2012, 21:18

nostromo jaki wtulony Filipek

Mad Martynka jak sie obruci na brzusio to wyglada jakby na cos czekala :-)

moja Hancia juz nie umie na pleckach lezec, jak si ja polozy to odrazu na brzuch sie przekreca

Mad widze ze Martynka ma lada glowke, ja sie martwi bo Hanka ma dosc plasko z tylu, niby lekarze mowia ze to zaniknie ale mimo to martwie sie :ico_placzek: a probowalam ja od urodzenia przekrecac, podkladac waleczki nawet ta poduszke z dziurka mialam i jednak nic to nie dalo :ico_placzek:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2012, 21:55

ja sie martwi bo Hanka ma dosc plasko z tylu,
Wiesz co to chyba taka uroda, bo ja zaś nic w tym kierunku nie robilam. Poczatkowo jak akceptowala lezenie na boczku ukladalam na przemian. A teraz spi na wznak i ma taka glowke jak ma.
Nie martw sie na zapas :-)
to wyglada jakby na cos czekala
No czeka na cos co ja zaciekawi czyli nasza Megi :-D Opanowala to do perfekcji i tez nie polezy na wznak. A jak jest zmeczona lezeniem na bruszku, poloze ja na wznak. Zaraz fikna brzuch i placz :-D Lezaczek ratuje wtedysprawe :-)

nostromo20, ooo to blisko mamy :-) trzeba sie zgadac na spotkanko nooo :-)
Posciel sliczna :-) kupowalas na allegro, jakis sprawdzony sprzedawca ?
Tez chce jakas kupic Martynie ale chyba z wkladami bo ta z Ikei to tylko na ich posciele pasuje a maja 4 na krzyż :(

Moge powiedziec ze i ja dolaczam do grona tych od milczacych i sfochowanych mężów ;-) Chyba ze to we mnie problem tkwi :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2012, 22:18

No nie niecały tydzien po ślubie?
To bardziech foch z jego strony niż klotnia. Tlumaczy to zmeczeniem :-D
bo cwaniara łapie sie za szczebelki i próbuje siadać, albo nogi przerzuca przez krawędź, opiera się nózkami i pupę podnosi
No ladnie !! Pewnie, obnizaj bo to niebezpieczne.

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 cze 2012, 22:31

witam

mad alez sprytna dziewczynka :ico_brawa_01: z taką łatwością jej to przyszło :ico_brawa_01:

nastromo ja tez jestem ciekawa fryzurki :-D ja tez już mam taka jak chciałam, ale jeszcze do niej sie przyzwyczajam...bo w niektorych momentach mam tylko 5mm na głowie :-P . Tak krotko to nigdy nie miałam :ico_haha_02: Pościel super...piękny kolor!

Gabi
no ładnie...Lilianka to silna dziewczynka! Pewnie niedługo bedzie samodzielnie siedać :-D

my jesteśmy po szczepieniu...Patryk waży 8800 i ma 77 cm. Pediatra nie widzi potrzeby aby iśc do poradni neurologicznej...wszystko jest ok, pieknie sie rozwija :ico_brawa_01:

aaa...dzisiejszej nocy zaskoczył mnie....spał od 21 do 5 rano bez pobudki :ico_brawa_01: potem cyc i spał jeszcze do 7. :-D

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 cze 2012, 23:10

Gabi niezla Lili jest, sprytna dziewczynka

dzwoneczek ale super ze postepy Patryk robi, przynajmniej sters mniejszy dla was
a waga piekna co nie wyglada na taka :ico_brawa_01:

Mad chyba rzezcywiscie taka uroda, ale nie pamietam zeby chlopcy tak mieli :ico_noniewiem:

zaczelam jej dawac witamine d3 bo wczesniej nie dostawala bo tu twierdza ze nie trzeba, tylko czarnym i hindusom przepisuja bo niby oni musza :ico_noniewiem:
i kupilam w polskim sklepie vitamin D dla dzieci nie na recepte , i nie wiecie czy to to samo co D3 czy ma mniej w skladzie, bo ja nie mam porownania ?

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 cze 2012, 08:12

Gabi- witaminę D3 powinno sie podawać p;rzez cały pierwszy ro zycia dziecka
Beatka- wit. D to nie to samo co D3

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

30 cze 2012, 09:43

Posciel sliczna :-) kupowalas na allegro, jakis sprawdzony sprzedawca ?
tak, z allegro. nie wiem czy sprawdzony sprzedawca, ale ma tylko takie pościelowe rzeczy dla dzieci.

[ Dodano: 30-06-2012, 09:46 ]
cwaniara łapie sie za szczebelki i próbuje siadać, albo nogi przerzuca przez krawędź, opiera się nózkami i pupę podnosi, wiec wolę nie ryzykować :ico_oczko:
no i właśnie dlatego sprawiłam Filipowi ten ochraniacz na szczebelki. miało być tylko to, ale jak zobaczyłam na innych aukcjach sprzedawcy, że można dokupić całą resztę do kompletu, to nie mogłam się powstrzymać :-D i tym sposobem Filip ma ochraniacz, prześcieradło, poszewkę na poduszką i kołdrę (z wkładami Mad :ico_oczko: ) o intrygującej nazwie "zając z parasolką" :-D

[ Dodano: 30-06-2012, 09:48 ]
Filip też tak robił jak Lila - wystawiał nogi przez te szczeble, ja rano patrzę, a tu z łóżeczka 2 nogi wystają, a młody leży w poprzek łóżeczka i tak śpi :ico_szoking: poza tym nieraz mu smoczek wyleciał z łóżeczka na podłogę. teraz już nie ma szans na takie sztuczki :-D

[ Dodano: 30-06-2012, 09:49 ]
w niektorych momentach mam tylko 5mm na głowie :-P . Tak krotko to nigdy nie miałam :ico_haha_02:
:ico_szoking: :ico_szoking: odważna jesteś :ico_oczko: mnie wczoraj mój nowy fryzjer-wizjoner-artysta :-D zaproponował m.in. "podgolenie" boków nad uszami, tak wiecie jak :ico_haha_01: , ale się nie zgodziłam, przesada jak dla mnie. aż taka do przodu to ja nie jestem :ico_oczko:

[ Dodano: 30-06-2012, 09:51 ]
Patryk waży 8800
chłop jak dąb :ico_brawa_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”