Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

03 lip 2012, 11:45

a tu :p

[ Dodano: 03-07-2012, 11:47 ]
ładna sesja Mad :ico_brawa_01:
taki upał, że się odechciewa czegokolwiek. wczoraj w akcie desperacji pojechaliśmy pod wieczór do marketu specjalnie po wentylator taki stojący, bo nie mieliśmy żadnego. Filip nie chciał wczoraj za nic usnąć, może z gorąca. w końcu zrezygnowana wyciągnęłam go z łóżeczka i uśpiłam w wózku :ico_noniewiem: a już tak dobrze nam szło :/

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

03 lip 2012, 12:07

Mad oj strasznie bolalo, teraz jak przechodze kolo jakiejs studzienki i mi slabo :ico_olaboga:

wlasnie wrocilam od lekarza i dal mi skierowanie na przeswietlenie i powiedzial ze najprawdopodobniej jest zlamanie i moge miec gips na stopie lub szyne
i sam mi powiedzial ze pwinnam zlozyc o odszkodowanie i jak bedzie tylko trzeba to raport mi wypisze.

u nas dalej zimno i deszczowo :ico_sorki:

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

03 lip 2012, 12:15

Nostromo, a propos, miałas sie pokazac w nowych włosach :-)
:-D a proszę bardzo:

przed:
Obrazek

po:
Obrazek
niestety już efekt nie ten, co po wyjściu od fryzjera, no ale to akurat było do przewidzenia :ico_noniewiem:

Obrazek

miało być na krótko, ale zostało mi odradzone póki co :ico_oczko:

[ Dodano: 03-07-2012, 12:18 ]
Beatka :ico_olaboga: współczuję... czego to się można nabawić na spacerze.... jeśli będzie gips to ciesz się, że nie masz takich upałów jak my tutaj, bo byś dopiero cierpiała podwójne katusze...

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

03 lip 2012, 12:24

U nas też kolejny dzień upału :ico_noniewiem: jak Tak ciepło to nic się nie chce. Borysiowi też dokucza ciepło. Marudny jest i ma problem z zasypianiem. Tzn jak zasnie to już śpi ale zanim zasnie to się umarudzi i ujeczy troszkę.
I nie wyobrażam sobie być teraz na końcówce ciąży :ico_szoking: albo mieć dopiero co urodzonego szkraba...
[ b]Beatka78[/b], współczuję przeżyć ze stopą. I pewnie jak masz szansę na odszkodowanie to się ani nie zastanawiaj :ico_sorki: a kiedy Ty dokładnie przyjeżdżasz do PL? I co robimy to spotkanie? Tak myślałam że chyba lepiej by było spotkać się np w parku chorzowskim bo my moglibyśmy spokojnie pogadać a mężowie zajęli by się starszymi dziećmi :-) Tak mi się wydaje bo dla mojego :ico_nienie: to była by straszna kara jak by musiał siedzieć i słuchać naszych pogaduszek :-)
nostromo20, pewnie ciepło Filipowi było. A nie pochwalilas się jeszcze fryzurka :-D

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

03 lip 2012, 12:37

Aga no to też się właśnie pochwaliłam wyżej :576: jak widać, różnica niewielka :ico_oczko: dowodem na to pierwsze komentarze męża i teścia na mój widok po powrocie od fryzjera: "byłaś ty w końcu u tego fryzjera czy nie byłaś?"
:ico_puknij: no cóż, typowe. dla facetów.

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

03 lip 2012, 12:45

nostromo ladnie ci w tych wloskach tak pelniej , chyba lepej

mi sie marzy taka fryzura jak ma dzwoneczek lub Aga26 ale nie wiem czy mi pasowac bedzie bo nigdy nie mialam krotkich wlosow, tylko cale zycie pol dlugie i to mnie juz meczy

agaa zdjecia super ,tak sie balas i widac ze wszystko sie udalo, i chrzestna chyba byla, kogo wzieliscie?

Aga ja bede w PL od 1 - 14 sierpnia i jak najbardziej spotkanie aktualne, juz doczekac sie nie moge, siostra moja chce sie wprosic wiec jej pozwolilam :-D
mi najbardziej by pasowalo od 7-14sierpnia kazdy dzien, bo te pierwsze dni to pewnie bede musiala rodzine poodwiedzac

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 lip 2012, 13:28

Beatka- chrzestną w kościele i na papierku byla moja mama ale kuzynka (ta co miała być naprawde) jest chrzestna tak na codzień, chodzilo nam tylko o to zeby ktos sie za nią podpisal i moja mama sie zgodzila a kuzynka i tak i tak jest chrzestną :ico_haha_01:
Trochę skomplikowane ale cóż, teraz Iga ma tak jak by 2 chrzestne

U nas tez upaly straszne, a ma być jeszcze gorecej :ico_olaboga:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2012, 14:19

nostromo20, na korzysc masz teraz te fryzurke. Ma fajny fason i styl :-) Buzia bardziej wyrazista :-)
Beatka78 oj zlamanie ? Oby nie... bo gips czy szyna w tamtym miejscu to nic fajnego :ico_noniewiem:
agaa22, zdjecia bardzo fajne z chrzcin. Fajnie ze macie juz je za soba.
Gabi no przyznam ze i dla mnie mogla byc ciut mniejsza w biuscie bo musialam sie pilnowac by mi dekolt nie zjechal za nisko :-D
Pokaż sie koniecznie po zmienia fryzurki !
Ja tez musze sie wybrac, bo znow zaroslam.

Dzisiaj Martynka pluskala sie pierwszy raz w baseniku na balkonie. Ojjj ale radości było :-) Jak dopadne wreszcie tankini dla siebie to nad wode pojedziemy lub basen z małą.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 lip 2012, 14:27

Gabi no przyznam ze i dla mnie mogla byc ciut mniejsza w biuscie bo musialam sie pilnowac by mi dekolt nie zjechal za nisko
Moja tez ta co miałam na crzcinach ma wielki dekolt, moja mama się śmiała że ksiądz zamiast na dziecko to mi sie na biust patrzył :ico_haha_01:
Martynka ma radochę :-)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2012, 14:41

agaa22, podalabys linka do aukcji z tasukienka co mialas na chrzcinach ??

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”