lilo

15 lip 2012, 07:45

moni26, nie widać ale już sobie obejrzałam na twoim koncie na imageshack

Stawiam za 7 lat mojej Pietruchy!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

15 lip 2012, 10:35

Witam,
Moni, super zdjęcia.

Lilo, wszystkiego naj....dla synka.

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lip 2012, 11:40

Lilo wszystkiego naj... dla synka

Dzięki dziewczyny za miłe słowa.

Powiem wam że jak przeliczylismy koszty naszego wyjazdu z porównaniem do obecnych cen u nas nad Bałtykiem to wydalismy tylko ok 200 zł więcej. Tyle, że obliczając wakacje u nas nie liczyłam kieszonkowego.

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

15 lip 2012, 12:15

moni fotki rewelacja, córcia Twoja prawdziwa modelka :ico_brawa_01:

faktycznie różnice w cenach niewielkie :ico_olaboga:

lilo sto lat dla synka... :ico_tort: :ico_haha_02:

Wczoraj mieliśmy nie przyjemne zdarzenie bo psy skoczyła na mojego synka, jak grał w piłkę z Tatą,(pewno za pilką, ale przestraszyły go bardzo) no i zgłosilismy to na policję, bo własciciele nas olali, chamstwo i brak wychowania na całej linii. Policja do nas przyjechała ale co się okazało, że nic zrobić nie mogą bo jest takie prawo w UK że póki pies nie zaatakuje, nie ugryzie nie podrapie i tym podobne to nic zrobić wlascicielowi nie mogą , a to już drugie takie zdarzenie u nas . Poprzednim razem ok 3 tygodnie temu, pies zeżarł nam piłkę, na szczescie Antoś nie trzymał jej w ręku, bo akurat kopnął ją na trawę , a własciecielka nawet nie przeprosiła nie mówiąc już o odkupieniu piłki :ico_olaboga:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lip 2012, 14:09

Magdalena_82 a nie powinny biegać w kagańcu?

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

15 lip 2012, 15:08

Pewnie powinny, ale z drugiej strony jak tak rozmawiałam o tym z mężem, to takiej wielkości pies jak haski, czy bokser jak by uderzył kagańcem to mógłby takiego drobniaczka jak mój synek mocno poobijać. To bydlo miało siłe...

Awatar użytkownika
gosha
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

15 lip 2012, 19:30

Matko co za prawo!

lilo

15 lip 2012, 20:41

Dzięki za życzenia!!! My po imprezce, padam na twarz ale ważne że syn szczęśliwy :-)

Nie wiem kiedy minęło tych 7 lat :ico_olaboga: Takie była malutki bąbelek a teraz taki chłop :ico_olaboga: :ico_oczko:

Magdalena_82, no mogliby lepiej pilnować swoje psy :ico_olaboga: Przynajmniej jakieś upomnienie powinni dostać czy coś :ico_noniewiem:

Jak ktoś chce zobaczyć jak wyszedł mebel nr 1 to zapraszam na wątek meblarski :ico_oczko: http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 53#5733453

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lip 2012, 21:11

A co do wakacji to mimo, ze drogo, mimo że pogoda niepewna to my od lat wierni jesteśmy morzu, tylko co roku do innej miejscowosci jeździmy, moze za dwa-trzy lata gdzieś za granice pomyslimy w koncu,ale teraz Lila za mała.
my też tak mieliśmy, tyle że naszą bazą wypadową było Władysławowo. Później jak udało mi się mojego M namówić na wypad w Bieszczady to już za nic nie da sie namówić na wakacje nad bałtykiem.
Pokochaliśmy góry, w zeszłym roku z Martynką byliśmy również w górach stołowych. A w bieszczady na razie jeździmy sami. Jakieś 150 km od bieszczad mam rodzinę i ona tam zostaje z moją mamą :ico_oczko:
Chorwacja była pierwszym naszym zagranicznym wypadem i mam nadzieję że nie ostatnim

lilo cudoooooo.... super mieć takie pamiątki

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

15 lip 2012, 21:34

To powiedzielismy tej policjantce że może powinna dać jakieś upomnienie, cokolwiek to ona nam na to że jedyne co my możemy zrobić to nastepnym razem grzecznie poprosić żeby załozyli psu smycz :ico_haha_01: , tylko że z tymi włascicielami, co niektórymi nie da się grzecznie, bo Cię oleją i powiedzą że tu nie ma znaku że nie wolni psów spuszczać ze smyczy. Jednym słowem to wszystko mija się z celem, niedługo moje dzieci będa sie bały wychodzić na plac zabaw... :ico_noniewiem:

lilo, pieknie mebelek odnowiony. Wygląda jak nowa. :ico_brawa_01:
Góry też lubię, i czasem jeździmy
ja też i jeziora i polskie morze, za tym wszystkim bardzo bardzo tęsknie, ale niedługo już końcówka tej emigracji....yupiiiiiii :ico_haha_01:

Wróć do „Kącik dla rodziców”