Witajcie Kochane, jestem... póki Młody śpi, a ja wcinam resztki urodzinowo-imieninowych ciast
Marta, cudownie Twoje dzieciaki wyglądają!!! Aż miło popatrzeć!
Kasiala, przyznaj że to zdjęcie z Kajusią to dzień po porodzie robiliście jak już się wykąpałaś, wyspałaś i nosek przypudrowałaś
Z opisu wnioskuję, że super miałaś ten poród - tzn pomijając całe to napięcie i przekonanie wszystkich że skończy się cc
Gosia, Ty to chyba zdjecie sprzed 2 m-cy wstawiłaś, bo brzuszek w zaden sposób nie przypomina 9 m-ca ciąży
Ślicznie wyglądasz!!!! No i cieszę się że masz już te 2 cm
Kuleczka, pozdrawiamy cieplutko i trzymamy kciuki! Fajne ma koszulę i szlafrok - jak na Kuleczkę przystało
Qanchita, może się wybiję poza szereg, ale bardzo dobrze Cię rozumiem że chcesz sn!!! Wiem ciężko jest, ale tu by była w ciąży jeszcze maksymalnie 2 tyg, a ja np po cc doła psychicznego miałam ponad pół roku, więc nie wiem co lepsze... Nie mówię nie cc, pod warunkiem że jest konieczne, ale uważam ze jeśli komuś zależy to te kilka dni więcej różnicy nie zrobi- zwłaszcza że ma już połowę szyjki, a że rozwarcia nie ma to co? U Kasiali też nie było i nagle się zrobiło! A z tego co się orientuje, to wody ma w normie, tętno dziecka też i żadnych przeciwskazań żeby jeszcze poczekać oprócz tego że bardzo ciężką ma tą końcówkę i fizycznie i psychicznie. Tak czy siak ja mocno trzymam kciuki i jakie rozwiązanie w końcu by nie miało miejsce, to najwazniejsze żeby Tymuś I Qanchita byli zdroiwi i szczęśliwi! Przytulam
U nas na wsi wczoraj było suuuuuuupr - no istna sielanka, pojadłam rosołku z wiejskiej kury, ciastek, owoców z ogródka i leżałam sobie błogo na kocyku przez pół dnia - to jest właśnie najlepszy wypoczynek dla mnie teraz!!!!
A Dawiś miał frajdę bo latał za kurczętami małymi i kociakami
W zoo niestety motyli nie było, bo wylęhg jest kiedyindziej, ale widzieliśmy wiele innych fajncyh zwierzątek. Najlepsza była Małego rekcja jak pantera nagle się rzuciła rycząc w kierunku gapiących się, wszyscy z przerazeniem odspokoczyli, a mój Syn nie a nic się nie przestraszył, a zamiast tego pomałpował jej zachowanie i naryczał na nią