02 sie 2012, 14:16
hej
moja Karolina ma niespełna 5 lat 18kg i 112 cm wzrostu, jest chuda jak patyk a je normalnie... 29 rozmiar buta
a mój krystian ma 86 cm i 11 kg , 23 rozmiar buta, czyli jest malutki jak na swój wiek ale nie wygląda chudo tylko normalnie, trochę mu żeberka widać i kręgosłup ale lekarka stwierdziła , że widocznie taką ma urodę
gozdzik no to rzeczywiście Julka spora dziewczynka, jest z tego samego rocznika co moja Karolina a jest dużo wyższa , a moja Karolina w przedszkolu w swojej grupie jedna z najwyższych dziewczynek, na równo z chłopakami ze wzrostem..
ale ja też jestem zdania , że nie ma co porównywac dzieci bo wiadmo kazde ma inne geny i inaczej rośnie inaczej się rozwija, inaczej przybiera na wadze..
[ Dodano: 02-08-2012, 14:18 ]
gozdzik gdzie kupujesz karmę dla kotów? na necie? i w jakiej cenie, też masz tą royal cacin sterylied??? ja znalazłam tą karmę 10 kilową za 176 zł , wysyłka gratis, a na innych sklepach internetowych ceny były od 190 - 250 zł ..
więc jak znalazłam w takiej cenie to bede kupywać tą karmę u nich i nie bede musiała się bawić w zmienianie...