cześć dziewczyny. Nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie
Postanowilam w końcu znaleść troszkę czasu dla siebie i wpaść do was z wizytą. Wieczorem wrzuce zdjęcie tatuażu i aktualne Oliwki, bo bardzo sie zmieniła. Musze tylko odebrac aparat od mamy.
Kurcze stęskniło mi się za wami, ale u mnie non stop praca, praca i praca. Wszę dzie chodze z Oliwką więc nie mam nawet czasu po tylku sie podrapać. Mielismy otwierac komis dziecięcy ale koles od wynajmu zrobił mnie w bambuko więc musiałam zrezygnowac na szczęscie nie popłynęłam na kasie.
Oliwka sana juz stoki, chodzi koło mebli i łózek. z chodzikiem pchaczem maszeruje po mieszkaniu. waży 10kg. kluska z niej straszna. Cały czas karmię cycem bo nie chce mi nic innego jeść. Ma już 4 zęby po 2 na dole i u góry a dziś zauażyłam że idzie jej 2 z lewej strony u gory. Kochana jest jak nie wiem ale charakterek to ma po mamusi nie ma co
my nadal z budowa domu walczymy, M. trochę sie poprawił i narazie jest spoko. Jade dziś po rower i fotelik dla małej bo chce z nią jeździć w wolnej chwili
Ide was trosze poczytać
[ Dodano: 08-08-2012, 11:05 ]
torszkę poprzegladałam zdjęcia, ale macie dziewczyny śliczne dzieciaczki i jak bardzo się zmieniły