Maciuś ma szczere chęci porzucić drugą drzemeczkę, tylko,że śpiący się robi koło 17 i co robić? Daję mu pospać pół godzinki, ale przez to musimy kąpać póxniej. Ech, nie lubię takich zmian, tak było jak rezygnował z trzeciej drzemki.
no ja tez nie lubie jak mi Oli idzie pozniej niz o 15 spac bo wszystko sie przesuwa, ale u nas od tygodnia jest tylko jedna drzemka, 13-15 dzisiaj.. takze chyba zrezygnuje z drugiej drzemki choc nie jest mi to na reke ale coz
i wlasnie zasnal
Myślicie,że nina tu zagląda?
dzisiaj byla wiec pewnie tak, moze w najblizszych dniach znow zajrzy
Jula zdjecia Eryczka cudne, slodziutki chlopak
najlepsze zdjecie w kapelutku, zarabista minke ma
ale widac ze juz chlopaczek, ale ten czas leci, az w sumie troszke przykro.. jeszcze niedawno to takie niewinne niemowlaczki byly..
a co do bicia to Oliwkowi przeszlo choc trudno stwierdzic kiedy, napewno dalej niz 1,5 miesiaca temu. ja go lapalam za raczki i mowilam ze nie wolno, czasami pacnelam w lapke jak mnie za wlosy trzymal czy cos ale to nic nie dawalo.. mysle ze chyba musisz przeczekac, starac sie nie zwracac uwagi i zajmowac go czyms innym jak tak robi. Olis teraz czasami szczypie ale widze ze w zabawie, za wlosy tez mnie ciagnie ale juz inaczej, juz nie ma takiej zlosci jak kiedys. taki etap, musisz przeczekac
ma krzywy zgryz niestety
ale widoczne to jest? Olis ma gorne zabki proste ale dolne / \ takie o mniej wiecej.. nie pod takim katem az ale lekko skosne.. z drugiej strony to sa mleczaki a smoka przy stalych juz nie bedzie ciumkal wiec nie wiem czy to takie wazne zeby teraz juz odstawiac?
A od małego spał w ciemności ?
Moja od małego zasypiała w ciemności i tak tez spała.W nocy karmie tez po ciemku.
no wlasnie tak
jak karmie to zapalam lampke nocna, ona ma bardzo slabe swiatlo, ale normalnie zawsze spal w ciemnosci czy sam czy z nami. a teraz jakos taki histeryczny ma ten placz, ostatnio sie obudzil (otworzyl oczy) 2-3 i wzielam go do nas, bo czasami tak bylo i zasypial, zgasilam lampke a on w histerie. zapalilam a on sie wpatrywal w okno, albo raczej w zaslone bo bylo zasloniete i nie chcial zasnac. i tak do 5:30 siedzielismy az sie troche rozjasnilo na dworze.. troche mnie martwi czemu sie w to okno wpatrywal ale nie bede sobie jakichs schiz nakrecac
w kazdym razie budzi sie zrozpaczony, i w dzien i w nocy, lozeczko stalo juz w 3 roznych miejscach wiec naprawde nie wiem co mu jest..
było chyba że na 100 łyżeczek tej herbatki jest 75 cukru.
no to chyba musze mu ograniczyc te herbatki!!!
Ja ze szklanką mleka na dobranoc (mleko skondensowane plus malibu, hehe).
loo ja ale mi smaka narobilas
chyba sobie cos kupie niedlugo jak Maly odczepi sie od cycka, bo czasami tez bym sobie jakiegos pysznego drineczka lyknela.. w sumie juz prawie 2 lata nie tykalam alkoholu