Przynajmniej do nieba bliskoŁoooo jesuuuuuuuuuuuuuuuuuu mieszkałaś na 11 pietrze?!

U mnie remont w pełni, chyba kolejny rok jeszcze będzie hehe Ale ważne żeby można się było wprowadzić to resztę pomalutku się będzie dłubać.
Mój nie milczy ale co z tego jak słyszę "tak potrzebujemy specjalisty z pani doświadczeniem ale za pensję stażysty" albo w czasie rozmowy telefonicznej (pierwszy etap rekrutacji-ostatnio nowa moda) usłyszą głos małego i od razu tekst "O, to już wiem czemu pani nie pracuję. Dziękujemy za przesłanie aplikacji ale dziecko to nie".lala ja też wysyłam cv i ciszanormalnie porażka...
Magdalena_82, to zależy jakiej i gdzie (rejon Polski) szukasz pracy. Jak jakakolwiek, czyli za najniższą krajową to po pewnym czasie znajdziesz. Nie jest łatwo bo tutaj kryzys dopiero jest i zatrudniać nie chcą. W niektórych rejonach PL nie ma nawet pracy tej byle jakiej. Trzymam kciuki by Wam się szybko udało.Dziewczyny nie straszcie z ta pracą, ja jakos optymistycznie na to patrzę i mam ogromnanadzieje że znajdziemy szybko z mężem pracę w PL. OBY![]()
Taki tekst tez słyszałam. Ja też nie podaję wszystkiego w cv i na rozmowie. Jak człowiek nie miał doświadczenia to słyszał, że tylko zna teorię, teraz ma za duże kwalifikacje. Moni jeśli odpowiada Ci praca sprzedawcy w sieci CCC to zobacz ofertę na ich stornie i w sklepach u siebie bo oni teraz potrzebują ludzi (widziałam kilka ogłoszeń u siebie i u rodziców).Ja często słyszę" ma pani za wysokie kwalifikacje"
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość