hmmm to trochę dziwne, my mamy zamontowane kapilary i wg nich jest sprawdzane zużycie. Przychodzą do nas po za sezonem grzewczym sprawdzają i wymieniają na nowe podziałki a później zawsze przed rozpoczęciem nowego sezonu ( czyli tak końcem sierpnia) dostajemy rozliczenie..A rozliczanie jest najwcześniej końcem roku. Spółdzielnia nie ma niby jak sprawdzić zużycia dopiero końcem roku ale niby jest jakiś sposob by sprawdzic czy zostalo przekroczone czy nie. Juz mi cos tu smierdzi bo co... odpusci wode z kaloryferai jak uzbieraz szklanke to jest ok a jak dwie to nadplata bedzie ?
w różnych spółdzielniach różnie się to rozlicza u nas np odczyty są początkiem roku i rozliczenie jest koło marca bo tak mamy ustalony regulamin rozliczeń za C.O. i faktycznie nie ma mozliwości rozliczenia w ciągu roku mozna jedynie zrobić odczyt i wtedy przy rozliczeniu jest to dzielone wg faktycznego zużycia w danym okresiehmmm to trochę dziwne, my mamy zamontowane kapilary i wg nich jest sprawdzane zużycie. Przychodzą do nas po za sezonem grzewczym sprawdzają i wymieniają na nowe podziałki a później zawsze przed rozpoczęciem nowego sezonu ( czyli tak końcem sierpnia) dostajemy rozliczenie.
Pudełko mam u malej w pokoju wiec nie sprawdzę teraz. Ale na leżaczku nie ma nic wspomnianego o wadze.Mad ja tez nie mam po polsku instrukcji. Ale po angielsku jestes w stanie to znaleźć.
Myślę że do 2 tygodni max. Jutro wiecej wiedziec będe.A długo tam jeszcze macie zamiar zabawic?
Kolejny mały szaleniecBorys zaczyna mi stawać hehe nie wiem jak on jest w stanie udźwignąć ponad 10 kilo na swych nóżkach ale idzie mu całkiem nieźle
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość