Chyba pora przerzucić się na jedzenie dla kotów bo przetwory mięsne dla ludzi nie mają takiej zawartościone to maja chyba nawet po 99% mięsa więc ta cena jest jakby usprawiedliwiona

anetka607, i nie odbiega to wcale od prawdy bowiem szczury są wszystkożernena jednych forum czytalam wlasnie ze babka dla szczura swojego daje psie jedzenie z marketu bo tam same zboża
no właśnie... niby zabawne jak się to gdzieś słyszy... ale tak na prawde średnio śmieszne... a najgorsze jest to, że to są firmy które się najwięcej reklamują w tv i na dodatek polecają je weterynarze którzy wykorzystują swój autorytet...na jednych forum czytalam wlasnie ze babka dla szczura swojego daje psie jedzenie z marketu bo tam same zboża
nigdy nie spotkałam się aby wet powiedział mi że ta karma jest super a ta beee,wiele jednak zależy od zasobności portfela właściciela zwierzaka ale rozumiem że ile głów tyle opinii będziefirmy które się najwięcej reklamują w tv i na dodatek polecają je weterynarze którzy wykorzystują swój autorytet.
ot co.... dobrze napisane hehehDla człowieka w większości też nie
samo mięso gotowane nie ma odpowiedniego składu analitycznego..jestem zdania że na pewno lepsze jest podanie mięsa np gotowanego kotom niż podanie karmy suchej
u mnie polecaja purinenigdy nie spotkałam się aby wet powiedział mi że ta karma jest super a ta beee
piszczocha moj za cholere na kolana nie przyjdzieZarutka wyłożyła mi się jak długa na moich kolanach i śpi zadowolona..
hehhe Lutek tez nieraz bawi się naszymi stopami ,bardzo sprytnie wetknie swoje łapki pod kołdrę i ma już nóżki do zabawyza to wczoraj bawil sie w naszym lozku, naszymi stopami
i ciekawie co sobie myśliniekiedy popatrzy tylko leniwie
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość