to ten lek homeopatyczny??? Ja już też i to wypróbowałam...bo też myślałam ze zeby są problemem...ale nie pomogłodałam jej na noc Camillę czy jak to się nazywa na ząbki i widać przyczyną tych kiepskich nocek ostatnio faktycznie ząbki były.

to ten lek homeopatyczny??? Ja już też i to wypróbowałam...bo też myślałam ze zeby są problemem...ale nie pomogłodałam jej na noc Camillę czy jak to się nazywa na ząbki i widać przyczyną tych kiepskich nocek ostatnio faktycznie ząbki były.
doszło do tego ze musze za kazdym razem go bujać, bo inaczej nie zaśnie z powrotem...i tak co godzinę, 20 minut...widac że coś jej dokuczało, wierciła się, niby zasypiała i przez sen popłakiwała
dziekiagaa22, superowy filmikfajny mały pełzacz
i jaką ma czuprynę, nie mogę się nadziwić! ( w porównaniu z moim puszkiem-okruszkiem
)... aha - i bardzo ładne panele
zawsze mi się takie podobały
ja wczoraj miałam wizytę i miałam mieć cytologię ale nie wyszło nic z tego bo rano @ dostałamA ja jade dzisiaj do ginki,boje sie co z tą moją nadżerkąi cytologie niech mi zrobi echh
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość