marcz slicznie wygladaliscie, cudne zdjecia
szkieletorek wspolczuje Ci
wyobrazam sobie jak nie reagowali na to co mowilas to pewnie Ci sie odechcialo juz powtarzac bo co to za sens
a dzieciaki napewno nie zareaguja jak ktos im zwraca uwage jesli matka na to przyzwala.. masakra, dziwna baba. jeszcze costam pokruszyc czy wylac no trudno ale jak dzieciaki Ci lamia kwiatki i tluka doniczki to musi byc naprawde niepowazna ze nie zwraca na to uwagi
u nas tesciowa ostatni dzien, jutro leci.. z jednej strony szkoda, z drugiej sie ciesze. bo wiecie jak to jest jak ktos jest w domu to nie mozna tak byc soba do konca. jak M mnie wkurza to nie mam jak sie nawet z nim poklocic
a ona tez kurcze Malego tak rozpiescila przez te 2 tyg ze masakra, nie wiem jak go teraz wroce to porzadku.. jak cos chce a mu nie pozwalam to histeria straszna i wali glowa w podloge
i w ogole straszny sie zrobil, jak go podnosze a on nie chce to nieraz w twarz dostalam i to z taka wsciekloscia, ale co sie kurde dziwic jak on ja bije to ona sie smieje
a potem M z pracy wraca i krzyczy na Malego ze babcia cala podrapana.. a jak on ja drapie to ona sie smieje wiec automatycznie dziecko mysli ze to zabawa
poza tym caly czas przy nim skacze, jak tylko jeknie to ona jest i widze jak on wymusza po prostu wszystko, nawet jak sie poslizgnie a nie upadnie tylko sie zachwieje to od razu ryk i do niej rece wyciaga a ta go bierze.. jeeez nie wiem jak to bedzie. ogolem super ze nam pomaga bo jest luzniej i w ogole 2 razy sobie wyszlam do kolezanek na troche, i jak mielismy kilka spraw do zalatwienia to nie musielismy go ze soba ciagnac wszedzie ale widze z boku jak sie strasznie zmienil...
mam nadzieje ze jakos go przywroce do porzadku jak juz zostaniemy sami..
no to tyle, M wlasnie poszedl do roboty, Maly spi wiec mam chwile zeby posiedziec
a w ogole tez mi sie to nowe forum nie podoba, mowilam to wczoraj M a on zebysmy to gdzies zglosily bo przeciez my tworzymy to forum wiec moze przywroca.. a ja mowie no dla nas kilku nikt nie bedzie tego zmienial a on no ale ile was jest na tym forum, 30?
a tu 10,5k uzytkownikow
wariat