Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

Re: koteczek w domu

11 lis 2012, 10:43

i jest zaskoczenie,kicia zakupkała w nocy do kuwety :-D
mąż jej wczoraj trocinki wrzucił i może to jej bardziej odpowiada niż piasek

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

12 lis 2012, 18:56

nowe zdj kota
Obrazek

anetka607

12 lis 2012, 18:59

powiedzmy lasek, widok jak sie idzie

Obrazek

bardziej z przodu
Obrazek

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

13 lis 2012, 11:44

anetka607 boski kiciuś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: moja ma ciężką sprawę do pozowania :ico_haha_01:
a lasek niezły :-D

dzisiaj znowu kupa obok kuwety :ico_noniewiem: już ją przesunęłam w to miejsce co robiła to zrobiła tam gdzie kuweta stała :ico_noniewiem: dzisiaj A znalazł skrzyneczkę to zaraz trocin wsypię i postawię obok,może w każdej będzie załatwiać inną potrzebę :ico_sorki: oby bo jeszcze trochę i kota w domu nie będzie znając A :ico_noniewiem:

NICOLA_1985

13 lis 2012, 11:57

hej
może ją boli jak robi kupę i ból kojazy z kuwetą... stąd kupa obok kuwety.. ja bym poszla do weta... :ico_noniewiem:

anetka nie moge sie napatrzyć na Twojego kiciurka no słodziak jest do schrupania... zeżarłabym go razem z kudłami :ico_oczko: :-D :-D :-D :-D :-D

NICOLA_1985

13 lis 2012, 11:58

a lasek spoko, , zrób mu tak z dwóch stron hehe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

13 lis 2012, 12:17

NICOLA wet na razie poradził drugą kuwetę i zobaczyć co będzie dalej :ico_dalej: jak to nic nie zmieni to jak wet z Gdańska wróci to do niego pojedziemy i zobaczymy

anetka607

13 lis 2012, 12:22

Ania ja bym obstawiala za mała kuwete lub zly zwirek, musisz postarac sie o taki co mial kotek wczesniej, ja pamietam ze kiedys kot mi sie nie miscil w kuwecie to wchodzil a kupa byla obok bo wywalal tył.ek za kuwete :ico_olaboga: :ico_olaboga:

NICOLA ja go niekiedy tak przytulam az on piszczy :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: a pozniej musze leciec sie myc, kurka wkurza mnie to ze zaraz prycham :ico_zly: :ico_zly: szlag by trafil brak alergologa w naszym miescie :ico_zly: ale i tak lepiej bo juz mnie nie swedzi jak wczesniej :ico_oczko: wczoraj pieknie dal obciac pazurki, nawet tylnie (jakos byl z tym problem) a pozniej nawet dal sie wyczesac :ico_oczko:

Ania a jak jest z linieniem Twojego kotka?? bo moj maly to jeszcze spoko ale troche boje sie co bedzie wiosna

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

13 lis 2012, 12:33

Ania ja bym obstawiala za mała kuwete lub zly zwirek, musisz postarac sie o taki co mial kotek wczesniej,
facet mówił (bo wczoraj do niego dzwoniłam),że kotka miała piasek albo żwirek
my teraz dajemy trociny takie podobne do żwirku
kuwetę ma dużą o to bym się nie martwiła
ten kłopot zaczął się jak zrobiła kupę do kuwety a ja tą kupę wtedy potem wywaliłam żeby nie było czuć i od tamtej pory kupę robi obok kuwety :ico_noniewiem: no raz się zdarzyło potem że zrobiła w kuwetę a tak to obok,zobaczymy czy druga kuweta coś pomoże :ico_sorki:
Ania a jak jest z linieniem Twojego kotka?? bo moj maly to jeszcze spoko ale troche boje sie co bedzie wiosna
to się bój :-D :-D
ja mojej jeszcze nie wyczesałam do końca,czeszę codziennie 1-2 razy,zależy jak mi się chce i w sumie zostało do wyczesania koło pupki i tylne łapki tylko ona tego nie lubi :ico_olaboga: na resztę ciała to paniusia się rozłoży do czesania :-D ja mam w kuchni taki mały dywanik co zresztą wstawiałam tu fotkę i ona w nim się tarza i pełno sierści na nim :ico_sorki: codziennie latam tam z odkurzaczem i odkurzam :ico_sorki: już też się wiosny boję

anetka607

13 lis 2012, 12:39

no to dzieki za pocieszenie :ico_olaboga: :ico_olaboga: kurka moze kot byl niedoczesamy ze teraz tak sie meczysz, chol... ja czytalam ze 2 razy w tyg tej rasie wystarczy :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Wróć do „Nasze hobby”