też właśnie słyszałam żeby te 3 miesiące czekać a potem wprowadzać. Znaczy ja jakiś miesiąc temu zaczęłam jeść bardzo dużo to co akurat miałam.Dzieciaczki już mają ponad 3 miesiące to więcej możemy eksperymentować![]()
też właśnie słyszałam żeby te 3 miesiące czekać a potem wprowadzać. Znaczy ja jakiś miesiąc temu zaczęłam jeść bardzo dużo to co akurat miałam.Dzieciaczki już mają ponad 3 miesiące to więcej możemy eksperymentować![]()
SamotnieA Wam jak weekend mija?
Fajnie, że robisz coś dla siebie. A co dobrego jadłaś? Może jakiś ciekawy przepis na jutrzejszy obiad mi podaszDzis bylam na warsztatach kulinarnych i objadlam sie jak bąk.Fajnie było .
też nie wiedziałam.fajny dresik z Endo na 78
Gosia ja też mam 50m do domu rodzinnego i w ciągu tygodnia popołudniami mam pełną chatę bratanic zazwyczaj. Ale w weekend bratowa z bracholem i dzieciakami wyjeżdżają do jej rodziny (ma dziewięcioro rodzeństwaA co do samotności współczuję. Ja to zadowolona bardzo jestem że mam pod nosem mamę i siostrę. Mieszkają 50 metrów od mojego domu. I np w czwartki jak Tomek z Pawłem na basen jadą ja od razu biorę Maksia i lecę do nich. Nie mówiąc o tym że jak siedzę w domu to siostra mama non stop przychodzą. Więc tu jest wielka zaleta mieszkania tutaji głównie dlatego nie przeprowadzamy się do Warszawy mimo żeby było dużo łatwiej bo odjazdy moje do pracy by odpadały.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość