Hej dziewczyny :)
magda1614, mi też coś nie idzie wstawianie zdjęć
agusia22, fajnie,że się odezwałaś !! :)
tabogucka, nie martw się kolankami Szymka,bo Karolinka miała takie same. Bardzo też się tym martwiłam ale lekarka mnie uspokoiła,że dużo dzieci tak ma i do 3 roku życia zwykle mija samo, a jeśli kolanka się nie wyprostują do tego czasu to dopiero wtedy coś się z tym robi.
Karolinka ma teraz prościutkie nóżki i nie ma śladu po koślawych kolankach :)
U nas też ząbki i ciągle rączka w buzi,a na dodatek Martyś choruje od dwóch tygodni i nie może wyzdrowieć
Najpierw była chrypka, później suchy kaszel, mokry, znów suchy i teraz ma taki pół na pół ale jak oddycha to słychać ją na cały pokój,bo tak charczy... :o no i już się zapalanie oskrzeli z tego zrobiło i lekarka nas postraszyła,że zaraz w zapalenie płuc może się zmienić.
Bierze jeden antybiotyk od 8 dni i od 3 dni drugi i poprawa jest bardzo mała... Jutro idziemy na kontrolę i lekarka powiedziała,że jeśli poprawa będzie marna to zastrzyki,a w najgorszym wypadku szpital... Także nieciekawie ;(
Co do prezentów to my już mamy dla wszystkich od 2 tygodni kupione i spakowane :D
Cieszę się,że mamy to już z głowy,bo teraz mam zajęcie w szkole u Karolci,bo muszę pokupować paczki dla dzieciaczków i po jakiejś drobnej zabawce i muszę trochę polatać po sklepach.
Kupiliśmy Karolince na mikołaja grę monopoly junior,a Martynce pod choinkę aparat co gra i świeci :)