Marcinek tez zawsze śpi w swojej kołysce i tylko rano ok 6-7 jest krótka drzemka na tacie ,a potem już wstajemy
My włąsnie wrocilismy ze spaceru brrr zimno dzis jest.Chcialam sobie na ławeczce ksiazke poczytam,ale paluchy mi zmarzły.
Mały jeszcze sie nie obudził ,ze spacerowej drzemki wiec mam chwile dla siebie.Dobrze,ze wczoraj juz mięso na dzis rozmrozilam,ale czekam na czwartkowe zakupy bo lodowka pustkami swieci...a kasy teraz brak.
Ale przyn ajmniej swiateczne prezenty juz mamy kupione dla całej rodziny.Nie znosze tych tłumów w grudniu w sklepach,wiec kupilismy teraz.Marcinek dostanie taki grający młotek z Fisher Price.Kupiłam mu jeszcze super czapke z Elmo z H&M u. Ostatnio kupujemy wszystko co z elmo,ma bluze,bluzke,ogrodniczki,czapke no i elmo śpiewającego

Teraz w Glamour jest bon do H&m u na 20 zł więc chce mu kupic taki fajny komplecik na swieta koszula w kratkę i wełniana kamizelka do tego - zamiast 59 zl to 39 zł wiec całkiem spoko.
Dla Lenki od brata na mikolaja juz na szczescie dawno mam prezent kupilam jej ekstra ocieplacz na szyje w panterkę:P opaske na głowę z kwiatkiem,bluze,spodenki i koszulkę (te trzy ostatnie uzywane ale w idealnym stanie) no i z mamą kupilysmy jej na spółę kurteczke śliczną na wiosnę.