Mnie ogromnie cieszy zakup butów, bo przeważnie mam problem ze znalezieniem idealnej pary. Bardzo lubię również kupować biżuterię, szczególnie buszując po wyprzedażach ;D
Szczerze mówiąc Ja najbardziej lubie kupować link usunięty przez obsługę forum mam w domu ich całą masę . Koleżanki aż śmieją się ze mnie ale to taki mój fetysz :)
Buty, buty, buty....:) poza tym jakieś drobiazgi z dodatków, bransoletki czy kolczyki. I ciuszki dla małej, kolejne body i śpioszki które były takie słodkie że nie mogłam ich zostawić w sklepie:)
Buty,torebki,ciuchy oraz perfumy. Te rzeczy lubie kupować najbardziej i sprawia mi to wiele radości. Nie lubie natomiast wszelkiego typu dodatków do domu i mieszkania,ozdób- to działa mi na nerwy:)
Ja z koli uwielbiam kupować bieliznę. Przynajmniej dwa razy w miesiącu muszę kupić nowy komplecik bielizny. A jeśli akurat żadna nie przypadnie mi do gustu to wybieram np haleczki czy komplety nocne. Przynajmniej mój mąż nie narzeka na tego typu zakupy:)
Ja też lubię kupować bieliznę :). Wygrywają tu jednak chyba ubrania i buty. Zimą zwykle nie szaleję w tym względzie, ubieram się po prostu ciepło. Za to kiedy przychodzi wiosna wszystkie te chwile sobie odbijam z nawiązką