Tylko że od jabłuszka żelaza mu nie przybędzieQanchita i ja i M mielismy jako noworodki długie włosy a Kaja prawie łysa jest ha ha ha więc to ządne odzwierciedlenie ale Tymuś fakt trochę blady jest ale ak wprowadzis zmu dodatkowe pokary to zaraz morfologia w górę pójdzie choć i tak pewnie wszystko jest ok
Kajka też nie lubi ale zauważyłam że jak jej odsłonie budkę to jest tak zafascynowana widokami ze zapomina ze jest ubezwłasnowolnionaA co do spacerów ja zauważyłam że go drażni że ręce ma unieruchomione.
chociaż ładne?że nie świadomie "ukradłam" rękawiczki dziecięce i o tyle było moje zdziwienie ze ja nwet ich nie oglądałam
raczej już nie sprawdzę bo coraz zimniej się robi.że jak jej odsłonie budkę to jest tak zafascynowana widokami ze zapomina ze jest ubezwłasnowolniona
u mnie tak samo są nocne i dzienne ubrania. Na noc pajace/śpiochy lub rampersy. A na dzień body bluzeczka i rajstopy. Więc takie nie strojeniecodziennie jest w cymś innym a śpiochy i pajace są tylko od spania tak to zawsze tunika i leginsy albo rajtuzki i tuniczka albo bluzeczka i spodenki ale nigdy nie "chodzi" w śpiochach czy w pajacu zawsze koło 10 rano ją przebieram w dzienne ubrania
2 pary takie złączone w sumie 9,99zł kosztowały i były szare i szaro różowe to te szare dałam koleżace a te rózowe wzięłam sobie i powiem Ci ze idealnie pasują Nam do kurteczkichociaż ładne?![]()
powiem Ci tak od kiedy obcięłam jest ich mniej ale to pewnie dla tego że krótsze a gdzie nie gdzie byłam golona maszynka więc ich nie widać ale nadal wypadają bo te dłuzsze są wszędzie jak prasuje ubrania dziecięce to tylko wyciągam włosy z nich... ale juz mi to zwisa i powiewa przestałam sie juz martwić...Dziewczyny a jak wasze włosy?
no i dobrzeale juz mi to zwisa i powiewa przestałam sie juz martwić...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość