nina to teraz tym bardziej musisz uwazac majac dwa brzdace w domu, jeszcze jak beda sie razem fajnie bawic to spoko, gorzej jak jedno pojdzie w prawo, a drugie w lewo
to fakt! :) chociaż na razie ładnie się razem bawią. Jak to dzieci czasem są jakieś spięcia, bo chwycą za jedną zabawkę jednocześnie, ale staram się nie ingerować, żeby mogli sami sprawę rozwiązać, no chyba, że muszę, bo jeden drugiego odepchnie to wtedy staram się sprawiedliwie rozsądzać. Ale na razie na prawdę jestem pozytywnie zaskoczona, że tak fajnie się dogadują
. Trochę bałam się co to będzie z zasypianiem, że jak dwóch położę spać to żadnego spania nie będzie, ale też nie ma żadnego problemu. Swojego kładę do łóżeczka, a tego drugiego do mojego łóżka, oboje dostają butlę w zęby, potem smoka i po chwili zasypiają. Dziś śmiesznie było, bo się obudzili po ponad dwóch godzinach i chyba z dziesięć minut słyszałam jak sobie gadają, ja siedziałam w drugim pokoju i im nie przeszkadzałam. I po pewnym czasie wyszedł najpierw jeden potem drugi za nim obaj szczęśliwi
słodki widok... aż jeszcze bardziej zachciało mi się drugiego dziecka
a w tym tablecie jest miejsce na plyte?
nie ma, tablet ma mini usb do którego możesz podłączyć pendriva przez przejściówkę (kabelek). Moim zdaniem tablet jest o wiele lepszy niż dvd bo, może również służyć za taki podręczny komputerek w domu w pracy, a dvd tylko do filmów, bo to tylko odtwarzacz i nic więcej a tyle samo kosztuje albo i więcej zależy jaki się chce