Tośka to brawa dla obu córek że się spisały dzisiej

no i dla Ciebie
póki nie znam płci marzę, że to dziewuszka.
no to dobrze bo to strasznie poważnie zabrzmiało tamten poprzedni post stąd moja reakcja
Madleine fajnie że już pierwsze koty za płoty. Maks dzisiaj taki nieznośny był że aż się zastanawiałam czy to nie zęby ale ani widu ani słychu. Chociaż ten żel sobie zakupię.
Mnie dzisiaj tak teściowa wk...iła

na 12:25 z Tomkiem byłam u lekarza tak że ominął 2 lekcje a z kolei z ostatniej bym go musiała zrywać bo do logopedy musiał iść. A że teściowa chciała by przyjechał podekorował z nią pierniki to stwierdziłam że nie pójdzie do szkoły, teściowej mówiłam 3 razy by go zaprowadziła do logopedy na 16:30 a ja Tomka odbiorę. No i nie uwierzycie

zapomniała

normalnie jak mnie wkurzyła stara baba a taka głupia. Do głowy by mi nie przyszło że można zapomnieć

I jeszcze bezczelnie kłamała, zadzwoniła o 16:52 że wychodzą do logopedy ściemniała że niby godziny pomyliła, a Tomek mi w domu wygadał że ona zapomniała o logopedzie i jeszcze gadała że mama ją zabije
Co do prezentów pokazywałam wam że Maks dostanie taką kierownicę przyczepianą do wózka, fotelika itp o taką tylko w innych kolorach
są i różowe dla dziewczynek
nie wiem jak się sprawdzi ale fajnie wygląda. To apropo propozycji prezentów dla Kasiali. To kierownica elc