no to tyle dobrzebardzo za to Bogu dziękuję

ja nie wiem jak ty funkcjonujesz ja o 24 poszłam wstać a wstałam o 9:20 tylko że w międzyczasie trochę pobudek byłoNo i znów zaszalałam a za chwilę 1 w nocy
no to tyle dobrzebardzo za to Bogu dziękuję
ja nie wiem jak ty funkcjonujesz ja o 24 poszłam wstać a wstałam o 9:20 tylko że w międzyczasie trochę pobudek byłoNo i znów zaszalałam a za chwilę 1 w nocy
Ja dziś nie puściłam Jolki do p-la bo jakiś katarek ma i dzięki temu poleżeliśmy sobie prawie do 9. Teraz zjedliśmy śniadanko i patrzę na chatę i nie wiem od czego zacząćja nie wiem jak ty funkcjonujesz ja o 24 poszłam wstać a wstałam o 9:20 tylko że w międzyczasie trochę pobudek było
właśnie jak włosy? U mnie już bardzo wypadająJeszcze pod wieczór mam wizytę u dermatologa.
dba o linięModelka od początku
trzymam kciuki za wizytęSmyk dziś idzie do dentysty- boli go 4ka i ja już od niedzieli jestem z tej okazji chora z nerwów- żeby dentyście palców nie poodgryzał
o kurde w życiu nie przypuszczałam że z głupiej grzechotki taka rzecz może się stać.Lenka tak sobie przywaliłą w nos grzechotką
przyznaję się bez bicia to uprzedzenie nie poparte żadnymi dowodami. Po prostu unikałam tej firmyA ja wlasnie do Hippa jakos mam zaufanie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość