ja dziś też chyba z racji tego jakiegoś zimowego szaro burego natłoku deszczu pobeczałam sobie dość ostro.
jutro jadę z mężem i szwagrem po ten komplecik do h&m. zielony to taki unisex więc w razie co będzie i dla Mikusia i dla Lilusi.
właśnie nie, nie wiem co mnie dzisiaj wzięło, nie wiem czy to pogoda, ból głowy i do tego nerwy, ale się wystraszyłam tym na maksamiewasz kołatania ?
jakoś lepiej, jutro mnie wezmą na badanie, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i jutro wyjdę,Donatko, jak tam u Ciebie? Masz dużo dziewczyn na sali czy sama jesteś?
DziękujęMisiu, ślicznie wyglądasz!
może taki jakis dzień dzisiaj płaczliwyja dziś też chyba z racji tego jakiegoś zimowego szaro burego natłoku deszczu pobeczałam sobie dość ostro
Pytam kochana bo mi kołacze serce i tak juz z dobre 10 lat i do tej pory nie wiadomo po mimo badań co mi jest,ale jak złapie czasem to jest strasznie i się bojewłaśnie nie, nie wiem co mnie dzisiaj wzięło, nie wiem czy to pogoda, ból głowy i do tego nerwy, ale się wystraszyłam tym na maks
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Bing [Bot], MitziAltere i 1 gość