Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

Re: wiosna-lato 2013

30 gru 2012, 00:22

tibby to bardzo prawdopodobne,ze czulas ruchy maluszka. Ja mysle, ze tez juz czulam. Byly one bardzo delikatne.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2012, 11:47

witam :)

dziewczyny super brzuszki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ,

jeśli chodzi o piersi to ja też nic nie robiłam, nie robię i nie będę robić,
Ale mnie dzis boli w kroczu jakby kosci się rozchodziły..to normalne???? :ico_noniewiem:
normalnie, mnie to nieraz spojenie łonowe i kość ogonowa boli
A dzis przychodzi do mnie kolezanka i zafarbuje mi włosy
ja też mam straszne odrosty, nie dotarłam przed świętami, ale chyba wybiorę się w następnym tygodniu, choć nie chce mi się siedzieć tam prawie 3h , ale już strasznie wyglądam :ico_olaboga:

ja po wyjściu ze szpitala trochę spałam, bo tam nie szło spać,

wczoraj mnie strasznie głowa bolała, ale zrobiłam placek, ok18 przyjechała męża siostra z dziewczynkami, mój braciszek przyjechał i tak siedzieliśmy, zrobiłam jeszcze pizzę :-) ,

dziś jedziemy do mamy na obiad, także nie muszę nic robić, potem chyba skoczymy do babci na herbatkę :-) ,

Miłej niedzieli :ico_oczko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

30 gru 2012, 12:39

mnie głowa boli też od wczoraj. na wieczór jakoś przeszło, w nocy znów bolała i teraz też ćmi caly czas.

pomalowałam sobie pazurki, żeby jakoś sobie poprawić humorek.

odrosty też mam straszne. chyba z dobre 2-3miesięcy nie farbowałam, bo najpierw się dowiedziałam o ciąży, potem wiecznie źle się czułam, a teraz dopiero dochodzę do siebie. apetyt wraca, zgaga uciekła. tylko na wieczór bolą plecy.
i na serio wydawało mi się dziś znów że przelewanie w brzuchu czułam. jakby dzidzia. ale czekam wciąż cierpliwie. czytałam, że ponoć w drugiej ciąży dzidzię można poczuć szybciej. Ale nie spodziewałam się, że aż tak.
Dziś ma być u nas niby w Poznaniu +5st, ale szaro jakoś. Jednak ja bym chciała później mężowatego wyciągnąć na spacerek. Dotlenić dzidzię i Tobika.

Spokojnej niedzieli.

Seks odłożyłam na zaś, bo muszę podleczyć mojego grzybka...

monika, brawa wielkie za skończony 22tc!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
misiu, dla ciebie ogromniaste brawa, bo to już połowinki!!!!!!!!!!! połowa ciąży zleciała jak szalona, prawda??? :ico_brawa_01: :ico_urodzinki:
zioło, brawo za skończony 10tc! :ico_brawa_01:
i dla każdej, o której zapomniałam ;-) :ico_brawa:

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2012, 14:54

hej dziewuszki

U nas cieplusio dlatego dzis w planach z kolezanką wyjśc na jakieś miasto,ale najpierw musze zrozbić na jutro sałatke,bo idziemy do mojego brata bedzie nas 12 osób i kazdy coś przynosi :-) i oczywiscie picollo zakupione dla mnie truskawkowe :-) włoski zrobione podcięte odrazu lepiej :-)
mnie to nieraz spojenie łonowe i kość ogonowa boli
dokładnie,ale dzis spałam z poduszką między nogami ijest lepiej przyznam :ico_sorki:
Misiu, w tym naciąganiu sutków to raczej nie chodzi o to, żebyś to mleko miala, ale o to, by przyzwyczaiły się do ciągnięcia.
aaaa nie zrozumiałam :ico_haha_01: zobacze potem co z tym fantem zrobić :ico_sorki:

tibby ojj połowa zleciała nawet nie wiem kiedy nawet dziś mężowi o tym mówiłam,że leciii...

Ale stawiam za skończony 20tc :ico_tort: :ico_urodzinki:

i na serio wydawało mi się dziś znów że przelewanie w brzuchu czułam. jakby dzidzia. ale czekam wciąż cierpliwie
Może to już to :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

30 gru 2012, 16:33

znów poczułam !!!!!!!!!!!!1

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

30 gru 2012, 17:00

Hej :-)

stawiam :ico_tort: za 22 tydz. :-D

tibby super ze maluszek daje o sobie znac :ico_brawa_01:

Ja dzis wybralam sie z mezem do kosciola innego niz zwykle chodzimy i w tym kosciele spiewala taka organistka i grala pieknie na organach i jak nigdy moj maluszek jak tylko uslyszal organy i glos tej pani tak zaczal fikac ze cala msze kopal mnie :-) fajne uczucie... teraz to juz codziennie daje znac o sobie i to o kazdej porze co bym nie robila :-) ostatnio to sie chyba nawet przekrecal bo takie muskanie czulam jakby jakas rybka mi plywala w brzuchu... ahhhh ale ten moj malec jest kochany :-) juz 3 stycznia mam wizyte u gin. iiiiiii nie moge sie doczekac jak mi da skierowanie na USG i wypisze badanka do zrobienia... chcialabym wiedziec kto tak fika mi w brzuszku a cos czuje ze plec sie chyba nie zmieni ze to bedzie tak jak od poczatku byl chlopiec tak zostanie. z mezem juz nawet wybralismy imie dla chlopca. ale jakby sie okazala dziewczynka to tez fajnie by bylo. w sumie pierwsza dzidzia to nie wazne jaka plec wazne zeby zdrowe bylo :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

30 gru 2012, 17:03

cieszę się z tobą moniko, że dzidzia taka ruchawa :-) i pochwal się, jakie imię wybraliście?

monikaA88

30 gru 2012, 17:05

Moja bratowa w swieta mi podsunela taki pomysl ze jak bede szla na USG to zebym przed wejsciem do gabinetu zjadla cos slodkiego bo ponoc wtedy maluszek jeszcze bardziej fika w brzuszku i fajnie widac to na monitorze aparatury do USG. szczerze to nawet nie wiedzialam ze tak maluszek dziala na slodkie :-P ale przyznam sie szczerze ze jak tylko mi to powiedziala i cokolwiek zjadlam slodkiego to bardziej mnie kopal :-)

Imie to w sumie maz wybral ... podsunal pomysl a mi sie spodobalo - MARCEL

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

30 gru 2012, 17:16

Bardzo ładnie imię :-) Podoba mi się :-)

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2012, 17:37

Misiu, w tym naciąganiu sutków to raczej nie chodzi o to, żebyś to mleko miala, ale o to, by przyzwyczaiły się do ciągnięcia.
aaaa nie zrozumiałam :ico_haha_01: zobacze potem co z tym fantem zrobić :ico_sorki:
a co znaczy "potem" :ico_oczko: po porodzie masz na myśli?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”