normalnie, mnie to nieraz spojenie łonowe i kość ogonowa boliAle mnie dzis boli w kroczu jakby kosci się rozchodziły..to normalne????![]()
ja też mam straszne odrosty, nie dotarłam przed świętami, ale chyba wybiorę się w następnym tygodniu, choć nie chce mi się siedzieć tam prawie 3h , ale już strasznie wyglądamA dzis przychodzi do mnie kolezanka i zafarbuje mi włosy
dokładnie,ale dzis spałam z poduszką między nogami ijest lepiej przyznammnie to nieraz spojenie łonowe i kość ogonowa boli
aaaa nie zrozumiałamMisiu, w tym naciąganiu sutków to raczej nie chodzi o to, żebyś to mleko miala, ale o to, by przyzwyczaiły się do ciągnięcia.
Może to już toi na serio wydawało mi się dziś znów że przelewanie w brzuchu czułam. jakby dzidzia. ale czekam wciąż cierpliwie
a co znaczy "potem"aaaa nie zrozumiałamMisiu, w tym naciąganiu sutków to raczej nie chodzi o to, żebyś to mleko miala, ale o to, by przyzwyczaiły się do ciągnięcia.zobacze potem co z tym fantem zrobić
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość