Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

Re: koteczek w domu

03 sty 2013, 12:51

tak Aniu na smyczy :ico_haha_01: :ico_haha_01: tzn na pewno pod kontrolą i to dużą ale chce aby troszke z nami wylaził i kosci rozprostowal :-D mozliwe ze gruby przez plot i tak nie przeskoczy :ico_oczko:
moja to zwinna więc na pewno mogłaby płoty przeskoaczyć :-D

mal
Wodzu
Wodzu

03 sty 2013, 13:31

anetka a kotka to na smyczy będziesz prowadzać ? :-D ja się właśnie boję wiosny i lata bo u mnie wtedy drzwi i okna pootwierane i teraz kłopot będzie żeby kicia nie nawiała :-/
Aniu to musisz pomyslec o siatce na okna a drzwi to nie wiem pewnie zamykac koniecznie trzeba bedzie albo tez taką siatkę dać z tym że rama musi być zamykana cos podobnie jak drzwi :ico_oczko:
poszperaj w necie o siatkach na okno albo wrzuc w google Zabezpieczenie okien i balkonu :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

03 sty 2013, 13:39

mal no coś będę musiała pomyśleć,bo dzieciaki pewnie będą się kręcić z domu na dwór i tak w kółko i tego się obawiam,ale w sumie te siatkowe drzwi to świetny pomysł,będę musiała wiosną poszukać i się zaopatrzyć

mal
Wodzu
Wodzu

03 sty 2013, 13:45

no kręcić się będą na pewno :ico_oczko: przecież nie jesteś wstanie stać jak żandarm przy oknach i drzwiach u pilnować je :ico_haha_02:
na razie mam kupioną siatkę na balkon o wym 6 na 8 metrów ale muszę dikupic pozostałę rzeczy by siatka sie trzymała na balkonie :ico_oczko:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

03 sty 2013, 14:12

no a ja mam taras wiec siatka odpada, tylko nadzieja ze glupkowi do glowy nie przyjdzie aby skakac....

lilo

04 sty 2013, 20:30

Powiem wam, że jak na razie Benek nam odpowiada :ico_sorki: Ładnie się sprząta, nie przylepia tak. Dużo bardziej jestem z niego zadowolona niż z tego poprzedniego :ico_sorki:

NICOLA_1985

05 sty 2013, 01:37

ja tylko dosypuje żwirku jak widze, ze mało mają... kuweta jest czysta bo codziennie sprzątam więc nie wiedzę potrzeby wywalenia czystego żwirku... jak bede chciała ją myć to wysypie żwirek do worka z żwirkiem umyje i nasypie.. nie bede wywalać czystego żwirku... niby po co... :ico_noniewiem: pięknie zbryla więc jest git.. no i sie nie przylepia.. nawet jak w rogu nasikają to idzie łopatką łatwo odkleić i nic nie zostaje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: mi odpowiada nie zmienię go :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

05 sty 2013, 12:37

my na razie zostajemy przy trocinkach póki co :-)

w ogóle chyba moja kicia w końcu oswoiła się z załatwianiem do kuwety a raczej do kuwet
od prawie 2 tyg załatwia się tylko do kuwet więc chyba sukces jest

no i muszę być 2 - do 1 sika do 2 kupka idzie

no i jak ksiądz na kolędzie był u nas,to myslał,że na fotelu jest maskotka,bo siedziała i się nie ruszała :-D dopiero jak się ruszyła to uwierzył że to kot i wychodząc widział 2 kuwety to pyta czemu tak,mówię że osobno potrzeby swoje załatwia a on "to jakaś arystokratka" :-D

lilo

05 sty 2013, 14:03

Nikola chyba nikt ci nie sugerował że masz robić inaczej? Każdy robi jak uważa. Ja nie uważam, że żwirek który non stop jest w kuwecie, styka się z odchodami jest czysty, nawet jeśli wciąż jest sypki więc na pewno będę czasem zmieniać cały. Do tego mój kot lubi się załatwiać jakoś tak, że często brudzi kuwetę i myje ją dość często w związku z tym. Ale trochę jej się uregulowało i nie sika już tak na potęgę :ico_haha_01:

Czy po podaniu leku na robaki wasze kotki miały biegunkę?

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

05 sty 2013, 14:08

Czy po podaniu leku na robaki wasze kotki miały biegunkę?
moja normalnie kupę robiła :ico_sorki:

Wróć do „Nasze hobby”