Awatar użytkownika
lala
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

Re: mamy po 30.

04 sty 2013, 22:10

Witam.
Wstawiam kilka fotek Mateusza
Obrazek
Obrazek
Obrazek

lilo

05 sty 2013, 11:31

lala jaki przystojniak :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Fajny ten bałwanek :ico_brawa_01:

moni no tak, jak są problemy to weny nie ma :-/

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2013, 11:55

moni no tak, jak są problemy to weny nie ma :-/
ano

mam nadzieję że uda nam się na prosto wyjść... :ico_sorki:

U nas za tydzień ferie i już się boję :ico_oczko: jakby był śnieg to przynajmniej młoda by się wyszalała na dworze a tak to siedzenie w domu ją czeka...

Awatar użytkownika
lala

05 sty 2013, 12:45

Witam drogie panie.
Pijemy kawkę. :ico_kawa: Mi dziś głowa pęka. Nie wiem dlaczego ale od jakiegoś czasu przed okresem dwa , trzy dni mam straszny ból z lewej strony głowy :ico_olaboga: Mieszkanie wygląda jakby tajfun przeszedł a ja nie mam siły sprzątać.W dodatku tak szaro i ponuro za oknem .Byłam na chwile w ubezpieczalni i z małym na deskorolce , ale zimno brr chyba reszte dnia spędzimy w domu.

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

05 sty 2013, 14:22

Pijemy kawkę. :ico_kawa:
chętnie
Mi dziś głowa pęka.
Mi też ale u mnie to przez pogodę :ico_placzek:

Moni, :ico_pocieszyciel: trzymam kciuki by szybko wszystko się ułożyło.

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sty 2013, 10:12

Moni, :ico_pocieszyciel: trzymam kciuki by szybko wszystko się ułożyło.
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

z milszych informacji moja panna za 3 dni kończy 6 lat :-D .... tylko z drugiej strony to ja robię się starsza :ico_oczko:

lilo

07 sty 2013, 10:04

tylko z drugiej strony to ja robię się starsza
E tam :ico_oczko:

Moja malutka dziś jest pierwszy dzień w przedszkolu więc mam stresa i przeżywam :ico_oczko:

A za 2 tyg. 3.urodzinki - nie wiem kiedy to zleciało :ico_olaboga: :ico_placzek:

lilo

07 sty 2013, 10:05

Ciekawe co tam u Magdaleny, czy są w Polsce nadal i jak im się ułożyło :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Szkoda, że się nie odzywa.

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sty 2013, 10:37

[Moja malutka dziś jest pierwszy dzień w przedszkolu więc mam stresa i przeżywam :ico_oczko: :
to kto ma większego stresa Ty czy córcia?
A do państwowego poszła? pytam bo się zdziwiłam że tak od połowy roku szkolnego poszła, gdyż u nas nie ma szans aby dziecko się dostało.

Powiem wam że jestem poirytowana.
Moja ma teraz urodziny i w piątek robię jej takie małe przyjęcie dla kolegów i koleżanek. Miał być bal księżniczek ale ona bardzo chciała zaprosić 3 kolegów :ico_oczko: więc będą jeszcze rycerze.. Efekt taki że zaprosiła 6 cioro dzieciaków. W zaproszeniu napisałam , że prosimy o potwierdzenie. Dwoje nam potwierdziło . . Jeden chłopczyk nam odpadł, więc jeszcze dziś wzięła zaproszenie dla jednej z koleżanek. I kurcze dziś poniedziałek a reszta ciszaa minęło już 5 dni odkąd Martyna zapraszała... widzę że Martyna się martwi, że nikt nie przyjdzie.
Jakbym od razu wiedziała że ktoś nie przyjdzie to jeszcze bym kogoś doprosiła a tak to jutro będzie za późno, bo też tak na ostatnią chwilę nie chcę kogoś zapraszać...

lilo

07 sty 2013, 11:16

moni to prywatne przedszkole. U nas też nie ma szans na publiczne jak dziecko nie ma ukończonego wieku... A i tak jest ciężko :ico_zly:
Plan jest taki, że pochodzi do niego do września, a potem publiczne - jak się w marcu dostanie :ico_noniewiem:

Na razie na pewno mój stres większy bo ona nieświadoma. Bardziej będzie świadoma po paru dniach jak się zorientuje, że to tak codziennie ma być :ico_oczko:

Dziwnie wyszło z tymi zaproszeniami - może zadzwońce jak możesz albo zapytajcie w przedszkolu jak spotkasz rodziców tych dzieci?

A jak nie przyjdą to zaproś kogoś innego - ważniejsza radość Martynki niż wątpliwości czy nie za późno :ico_oczko:

Trzymam kciuki :ico_sorki:

Wróć do „Kącik dla rodziców”