Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Re: wiosna-lato 2013

11 sty 2013, 23:21

W którym tygodniu będziesz już wtedy na tym usg?
Jak zastrzyki maja pomóc to nie uciekaj! One pewnie na podtrzymanie?

Ja czuję się lepiej, został kaszel i katar ale...znów mi dzieci powaliło i znów mnie zarażą pewnie.

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

11 sty 2013, 23:35

Małgosiu będę dopiero w skończonym 6 tc. Czyli serce mogę, ale nie muszę zobaczyć. A zastrzyki są na poprawienie przepłuwu między mną a dzieckiem. Lekarz już robi wszystko, aby udało się. W tamtej ciąży do końca mu nie ufałam, a teraz jestem spokojna. Ale już dzisiejszy ból brzucha wystraszył mnie. Ale trzymam się:-)

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2013, 23:38

Dziewczynki jestem :-D Na 300% dziewczynka :ico_brawa_01: Nasza wspaniała śliczna córeczka :ico_brawa_01: Jest zdrowiutka aż lekarz w szoku był mierzył wszystko co sie dało,nawet sprawdzał czy krew wszedzie dopływa gdzie trzeba i czy nie ma zespołu dawna,no godzine nas trzymał :ico_noniewiem: ,wszystko na miejscu nóżki ma piekniste i prosciutkie serduszko 146 na minutę,złapalismy ją jak ziewała to było urocze :ico_haha_02: waży już 406gram i jest prawie idealna jak na ten tc no trzy dni plus minus róznica... wg USG termin mam na 22 maja a OM 19 maj i co najlepsze zasłoniła raczkami buźke sluchajcie i nie dała ładnie zrobic aż tak ładnego zdięcia :ico_haha_01: kaszlałam,gin ruszał brzuszkiem,pochodziłam a ona GARDA i koniec,podłapalismy ją i ma piekne usteczka nosek,uszka,oczka no mała dziewczynke mam już w brzuszku,ale jak weszlismy na trójwymiar znowu GARDA :-D wstydnisia i na koniec po wszystkich szturchańcach własnie sobie ziewneła,ale tak,że aż sie śmialiśmy jestem w niej zakochana po uszy :-D

A tu wam pokaże jak mąż sie cieszy z córeczki :ico_haha_01: jaka duma,a tak chciał chłopaka :-D

Obrazek

BrodzikowaMama Witaj kochana,ale miło,ze do nas dołaczyłas i serdecznie gratuluje bliźniaków :ico_brawa_01: ja miałam na początku również bliźniaki,ale to drugie nie rozwineło się i staneło na 5tc,ale nawet jeszcze serduszka nie było...

: Małgorzatka Dobrze,że jestes i lepiej sie czujesz :ico_sorki:

A mnie coś rozkłada niestety,ale sie kuruje juz od wczoraj moze sie nie rozłoze do końca :ico_noniewiem:

Ide was doczytać :ico_sorki:

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2013, 23:51

jenny, lekarz dba o Was i będzie miał na wszystko oko! Brzuszek może boleć pewnie będzie bolec.
Będzie dobrze, zobaczysz!

misia O super! Gratulacje córci! Fajnie zdjątko a mężuś minę ma super!
Zdrówka!

Ja idę spac, dobranoc
Ostatnio zmieniony 12 sty 2013, 00:12 przez Małgorzatka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

12 sty 2013, 00:05

Misiu a widzisz córeczka:-) To już masz potwierdzenie od dwóch lekarzy.

Awatar użytkownika
Agunia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

12 sty 2013, 00:13

Misia gratuluję córeczki! :-)

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2013, 00:29

Misia to juz masz potwierdzenie od dwóch lekarzy
Nio dokładnie,ale tym razem widziałam dokładnie cipuszke :-D
A co do zastrzyków,jesli maja pomóc to co zrobić trzeba brać,ja również sie nabrałam leków aby utrzymać Milenke,ale się udało i teraz juz tylko aby tak dalej,nawet gin mi mierzył szyjke ma 3,76cm zamknieta na 4 spusty... łozysko na przedniej stronie i wysoko bo z tym również był problem,ale to pewnie wtedy przez te dwa pecherzyki ciązowe nie wiem :ico_noniewiem:
gratuluję córeczki!
:ico_sorki: wysniłyscie mi ją :-D A ja tak błagałam Boga o córke i jest! :ico_sorki:
Fajnie zdjątko a mężuś minę ma super!
męzus najlepszy :ico_haha_01:

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

12 sty 2013, 09:32

Hej ...

misia gratuluje coreczki :ico_brawa_01: Super ze jest zdrowiutka. mina meza bezcenna. poczekaj jak sie Milenka urodzi jaka bedzie go duma rozpierac. a jeszcze jak bedzie przy porodzie i bedzie przecinac pepowine to dopiero bedzie chodzic dumny jak paw. :-)

malgorzatka super wiesci i u Ciebie :ico_brawa_01:

U mnie dzisiaj strasznie mrozno na polku brrr...... jak bylam na spacerze z psem rano to tak szybko oblecialam bo zmarzlam. gdyby moze nie ten mrozny wiatr to by jeszcze jakos wzglednie bylo a tak to zimnoooooooooo.
Moj maluszek wczoraj caly dzien ruchliwy kopal tak mocno ze caly brzuch skakal :-) dzisiaj jakis ospaly jest bo prawie wcale go nie czuje ale ma caly dzien na rozbrykanie sie moj maly akrobata. cos czuje ze dzis jakis takie leniwy dzien bedzie bo za bardzo nie mam ochoty nic dzisiaj robic. Ja wizyte mam dopiero w lutym i to jeszcze musze sobie karte po niedzieli wyciagnac bo Pani w rejestracji nie zalozyla jeszcze zeszytu na luty i do tej pory nie mozna bylo zaklepac sobie terminu. miala zalozyc w tym tyg ale jak dzwonilam to twierdzila ze ma taki nawal pracy i jest sama z tym wszystkim ze nie miala czasu tego zeszytu zalozyc =[[[[[[[[[[[[[[ ehhh tez bym juz chciala wiedziec czy rzeczywiscie moj akrobata to chlopiec czy nie ale z tym to ja musze poczekac do lutego i to jeszcze nie wiem na 100 % czy da mi moj gin skierowanie na USG bo z nim to roznie bywa.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2013, 10:06

witam :)

u na śnieg pada :), zobaczymy jak długo sie utrzyma
Dzidziuś zdrowy, serduszko pięknie bije dla mamy i taty oraz rodzeństwa, fajnie! .
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , zdrówka życzę :ico_oczko:

Bodzikowa
gratuluje bliźniąt :-) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

misia marzyłaś o dziewczynce i będziesz ją miała :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

tibby super promocja na chusteczki pampers, ja zwasze też je kupuje,ale w Rossmannie jak jest promocja :),

miłego weekendu życzę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

12 sty 2013, 11:07

ehhh tez bym juz chciala wiedziec czy rzeczywiscie moj akrobata to chlopiec czy nie
mówią, że z chłopca trudniej zrobić dziewczynkę. ale pewnie, też bym chciała mieć choć jeszcze jedno potwierdzenie płci.

też czekam a niecierpliwością na jakiekolwiek usg. tak chciałabym już wiedzieć co we mnie siedzi :ico_sorki:

u nas nocnikowanie idzie pełną parą! nie ma mokrych majtek od 2 dni! w szoku jestem, że tak szybko poszło :ico_brawa_01: nastawiałam się na kilka tygodni walki. Ale nie narzekam. Mi to na rękę. :ico_brawa_01:

misiu, ty wiesz, że wróżyłam ci dziewczynkę i szczerze się z niej cieszę tak, jak wy. Tata super dumny! :ico_brawa:

u nas dziś śnieg od rana z nieba leci. Później idziemy na sanki. Włoski też dziś farbuję, więc jak ładnie się kolorek przyjmie, to strzelę fotę i się pokażę :ico_wstydzioch:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”