ale w następnym roku to pewnie będzie robił coś lepszego w przedszkolu

na początku zimy zrobiliśmy karmnik dla sikorek po starym koszyku na klamerki i teraz przylatują jak szalone. a na zdrówko! niech jedzą

oo tak kochana,tego mi życzbyle szybciutko do zera i żadnych minusów!
No słuchaj kochana przyszłyscie jakby za mna gęsiego hihi jakbym każdą z was po kolei zarazała ciążą ja sobie normalnie to wyśniłam chyba,bo bardzo tak chciałam zeby było,to teraz dziewczynki w brzuszkach wam wyśnie nie ma innej opcjimisiu, trzymam za słowo z babskimi fluidkami
ale chyba az tyle małych ciuszków mi nie potrzeba? czy nadal zbierać? musze policzyc ile mam pajacyków a ile normalnych body,noi na niektórych ciuszkach nie ma rozmiaru i jak to sprawdzić czy bedzie dobre? jak to zmierzyc?ja tak w ciąży z Tobikiem trafiłam 11kg
wszystko zależy jakie maleństwo się urodzi. Jak bedzie duże.ale chyba az tyle małych ciuszków mi nie potrzeba? czy nadal zbierać? musze policzyc ile mam pajacyków a ile normalnych body,noi na niektórych ciuszkach nie ma rozmiaru i jak to sprawdzić czy bedzie dobre? jak to zmierzyc?
mnie nie zarazilas ciazaNo słuchaj kochana przyszłyscie jakby za mna gęsiego hihi jakbym każdą z was po kolei zarazała ciążą ja sobie normalnie to wyśniłam chyba,bo bardzo tak chciałam zeby było,to teraz dziewczynki w brzuszkach wam wyśnie nie ma innej opcji![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość