Gosia fajnie Tomek na tym nocniku siedział

Patryka parzył nocnik od zawsze- a też próbowałam wcześnie sadzać. ale on taki typ że nie usiedzi w miejscu nigdzie długo. zaczał bez pampka dopiero w wieku 2 lat ale za to ekspresowo zaczaił. robiłam prób kilka wcześniej ale jak mi sikał w portki co chwile to rezygnowałam.
Mamusia może tak jak dziewczyny piszą porcja była dla Marysi za duża i tyle
Moja panna ostatnio coraz chętniej je inne rzeczy niż cyc a coraz mniej chętnie w dzien cyca. i mi to pasuje bardzo ALE... jak zaczęła ładnie jeść kaszki mleczno- ryzowe to na nóżkach pojawiły jej sie plamy-wysypka. niewiele tego i raz bledsze raz mocniejsze no ale są. i teraz mam zagwozdke co z tym fantem zrobić bo ona na gorzkim mleku HA czy pepti to nie zje. Dawać, nie dawać- oto jest pytanie
Kasiala ale sie uśmiałam tymi zdjęciami z teściową- wybacz

ale wyobraziłam sobie zaraz jak to wyglądało jak troskliwa mamusia synkowi pomagała
jeny, czy mi sie też kiedyś na mózg rzuci i będę uważała że mój syn nic nie zrobi bez mojej pomocy?
co do temperamentu to na razie u mnie jr bije wszelkie rekordy - ale w domu. Agatka za to robi sie córunia tatunia- z Nim ani nie kweknie a jak go nie ma to mi ciągle buczy. A jaki on w niej zakochany- ja to juz w odstawke poszłam, wolny czas z córcia spędza