Mamusia nie martww sie zielonymi kupkami - teraz kolor jest w zaleznosci od jedzenia i zielona kupka gdy nie ma innych dolegliwosci to nie jest nic złęgo. Marcinek czesto ma zielone kupki ,ale lekarka nam powiedziala ze to od żelaza np w kaszkach,mleku,witaminach albo poprostu od jedzonka sloiczkowego i skoro nie boli go brzuszek,nie ma wysypki to takie kupki są zupełnie ok!!!Witajcie - Gosia ma śluzowate kupki a u mnie dzisiaj sie pojawiła zielona kupka:/
Zastanawiam sie czy nie po tym jogurcie?
Po jarzynkach raczej zolte normalne kupki byly.
tak wychowałyśmy to tak mamyKanapowcy paskudni
teraz takie białe grudki są no i robił z 6 razy dzisiajto jeszcze z 2 tygodnie się męczyła niestety zanim jelitka się zregenerowały
ojjjj ja też MNIAM Gosia ale smaka narobiłaś osz tywinku carlo rossi rózowe uwielbiam
Pochwal się co kupiłaś... szalejeszwięc kupiłam sobie w crossie 2 pary gaci w cenie jednej tzn druga za złotówkę wiec za 2 pary zapłąciłam 140,90zł a nie zdążyłasm ani do ZARY ani do KAPPHAL wejść i smyka więc w sobotę powtróka...
Mmmmm....ja też uwielbiamMam nadzieję że spotkamy się kiedyś na winku carlo rossi rózowe uwielbiam
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość