o jak miło sie was czyta
mad Patryczek już chodzi...pierwsze kroczki zrobił mniej wiecej wtedy gdy też Martynka swoje zrobiła...a rozchodził sie na dobre od tego weekendu
gabi odliczam i nie moge sie doczekac...bo strasznie krucho u nas z kasą...
na żadne przyjemności nie możemy sobie pozwolić...taka wegetacja...ktora mnie juz przeraża...tydzien temu mąż dostał wypłatę...a w portfelu pustki po opłaceniu rachunkow, kredytu. Pożyczamy, oddajemy i tak w kółko. O nowych ciuchach dla dzieci i dla nas to moge tylko teraz pomarzyć.
W tym roku to już bym chciała byc z dziećmi, bo Patryk jest coraz fajniejszy, Dawidek super starszy brat, pogoda coraz ładniejsza...a ja będe musiała sie z nimi rozstawac na dłuuuugie godziny...ale coś za coś!!! Kochana masz super, super, super!!!
I ciesze sie ze poprawił sie Tobie humorek
oprócz tego odwiedziliśmy moją chrześnicę, która jest rok starsza od Oleńki i dostaliśmy trzy wory ciuchów wieć w zasadzie jesteśmy zaopatrzeni na wiosnę i lato:)))
o ja alez fajnie!~!!!
pokaz malutką
no i Kuba coraz ładniej sam chodzi już nie szuka podparcia tylko idzie do przodu
to prawie wszytkie nasze zimowe dzieciaczki już chodzą
co do meg samopoczucia to tez myśle ze brakuje jakiś witaminek...choć noce też mogły sie do tego przyczynić...bo nadal są kiepskie...mnóstwo pobudek, a najgorsza to byla noc z soboty na niedzielę...gdy spałam raptem trzy godzinki...bo Patrykowi odechciało sie spac
I nie widze tego aby szybko poprawiły sie...nawet juz tego nie oczekuję...
Buciki zimowe mamy po starszym bracie...jak nowiutkie, rozmiar na bucie pisze 21/22. Wiosenne też mamy trzewiki , tez jak nowki wyglądają, z Bartka ( takie fundnęłam Dawidkowi, potem żałowałam , bo były tylko na jeden sezon, nigdy wiecej tego błędu nie popełniłam hihih
)...rozmiar 23...no chyba ze nóżka bedzie do nich za mała to wtedy kupię nowe
aga trzymam kciuki za podjęcie dobrych dla was decyzji...i wracajcie do nas szybko!!!!