Tibby Czyli jednak chłopaczek drugi

gratulacje to Tobiko bedzie miał kompana i dobrze
ziolo kochana spóxnione,ale szczere wszystkiego co najlepsze oby ciąża szybko zleciała i dzidzia urodziła sie zdrowiutka,oraz najmniej bolesnego porodu i zdrówka i wszystkiego czego sobie zapragniesz :ico_buziaczki_big:
A wy tak piszecie o latkach swoich,ja mam 32 lata i jak wiecie to moja pierwsza ciąża a ja sie czuje jakbym miała 20 lat jeszcze

Ale prawda jest taka,ze o naszą córeczkę długo sie staralismy,ale ja chciałam od zawsze tylko jedno dziecko i chciałam tą wymarzoną dziewczynkę i sie w końcu udało, ale ja juz więcej dzieci nie chce

tak sobie postanowiłam i tak chcę by było
Aaaa przyszła mi dziś sukienunia dałam za nią 10zł miałam wam pokazać,jest sliczna i z polarku no boskaaa
I co najlepsze na internecie mąż znalazł ogłoszenie,ze babka po swojej córci chce oddać całą pakę ciuszków od 0-xxx itd za 30zł pojechalismy tam o matko ile ciuszków,dołozyła mi jeszcze laktator,sukieneczki,spodeneczki,bluzeczki,spioszki,pajacyki,czapusie,śliniaczki,taki jakiś jakby dla dzidzi spiworek,kurteńke malutką akurat na grudzień i za 30zł z ciuszków mam juz wszystko
Donatka ile wiosenek sobie liczysz jesli moge spytac?
Co do pączków to ja póki co jednego zjadłam,ale ide po jeszcze jednego
i znowu sie rozpisałam wybaczcie
Aaaa Tibby pytalas o łózeczko, jednak nie kupujemy wczoraj do mnie zadzwoniła kolezanka i odda mi swoje drewniane tez ładne,a wózeczek ten co pisałam za 100zł