też bym zjadłaIDE piec tarte z malinami. Mniam
m.
nie ma problemuu mnie robia w przychodni badania od godziny 7-9. ale ja i tak bede pewnie juz po 6 gdzies tak w przychodni zeby sobie kolejke zajac bo tam strasznie duzo osob zawsze jest i robi badania
faktycznie zapomniałam że nie można wyjśćJest to ochydnie słodkie. Ja mogła połówkę cytryny wcinsąć do tego i dawało lepsze doznania smakowe :P Jest to dozwolone jak coś ;)
W czasie tej przerwy miedzy jednym a drugim pobieraniem musialam siedziec tam na tyłku nie pzowolono wyjść na spacer nawet ;) wiec zaopatrz sie w cos do czytania np :)
no wlasnie na skierowaniu nie pisze ile tego obciazenia a ginek tez mi nie powiedzialmonikA88, przy pierwszej ciazy raczej zrobia Ci obciążenie na 75g glukozy. A w przychodni nie bedą tego raczej miec wiec sobie dokup żeby nie było. Dostalas skierowanie w ogole od lekarza na to badanie ?> powinno byc napisane na jakie obciazenie bedzie robione ?Jest to ochydnie słodkie. Ja mogła połówkę cytryny wcinsąć do tego i dawało lepsze doznania smakowe :P Jest to dozwolone jak coś ;)No i u nas pobieraja krew na czczo potem wypijalam glukoze odczekiwalam jeny ile 1h lub 1,5h nie pamietam i znowu pobierali. W sumie 2 razy. W czasie tej przerwy miedzy jednym a drugim pobieraniem musialam siedziec tam na tyłku nie pzowolono wyjść na spacer nawet ;) wiec zaopatrz sie w cos do czytania np :)
jak robilam badania pierwsze i mialam juz widoczny brzuszek to nikt nawet na to nie patrzy niestety u nas trzeba sobie kolejke zajac zeby nie stac potem dlugo bo tak to kobiety w ciazy raczej pierwszenstwa nie majanie ma problemuu mnie robia w przychodni badania od godziny 7-9. ale ja i tak bede pewnie juz po 6 gdzies tak w przychodni zeby sobie kolejke zajac bo tam strasznie duzo osob zawsze jest i robi badania, a dla czego musisz stać w kolejce? U nas owszem jest kolejka ale z drugiej strony się podchodzi i kobiety w ciąży oraz dzieci do lat 3-ech mają pierwszeństwo. Należy ci się...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość