Ja się chyba załamię
 A za 1,5 tyg do pracy
  A za 1,5 tyg do pracy   
 No dziewczynki... czas spojrzeć prawdzie w oczy... czuję się nadgryziona zębem czasu ale co tam...
moje największe marzenie się spełniło...wyrodzić się do 30tki

Częstujcie się

A za 1,5 tyg do pracy
  A za 1,5 tyg do pracy   

no ale dosyć smęcenia młode jesteśmy
 no ale dosyć smęcenia młode jesteśmy   

Gosia ja zmarszczki wokół oczu mam chyba od dziecka....takie zmarszczki-śmieszki. Taka "uroda".I powiem Ci że po 30stce dziwnym trafem zaczęłam zauważać zmarszczki pod oczamino ale dosyć smęcenia młode jesteśmy

Za Jolę płaciłam 800zł/mc. Średnio 120- 130 h w miesiącu. W grę wchodziła sama opieka nad dzieckiem, czyli ja gotowałam sama i Jolka codziennie do niani jechała z plecaczkiem w którym miała soczek, obiadek i deserek.A właśnie miałam się zapytać Ciebie ile płacisz niańce? Za godzinę płacisz czy całościowo za miesiąc za ile godzin średnio?
 W sumie moje zarobki przez te ostatnie 3 lata też nie uległy zmianom
  W sumie moje zarobki przez te ostatnie 3 lata też nie uległy zmianom 
i ja bym chciała się wyrobić w tej kwocie ale nie wiem czy dam radęZa Jolę płaciłam 800zł/mc.
 u mnie będzie pewnie więcej godzin ze 150  - 160 miesięcznie z tym że wszystkie dni wolne w szkole też by miała wolne. Np 2 tygodni ferii, przed świętami Bożego Narodzenia itp. I w sumie szukam na 10 miesięcy od września do czerwca potem bym chciała do przedszkola lub żłobka 2 latka dać. Zobaczymy jak to będzie.
 u mnie będzie pewnie więcej godzin ze 150  - 160 miesięcznie z tym że wszystkie dni wolne w szkole też by miała wolne. Np 2 tygodni ferii, przed świętami Bożego Narodzenia itp. I w sumie szukam na 10 miesięcy od września do czerwca potem bym chciała do przedszkola lub żłobka 2 latka dać. Zobaczymy jak to będzie.  No i rzeczywiście odczekaj trochę jak musiałaś tak leżeć bo przy naszych maluchach to raczej niemożliwe
 No i rzeczywiście odczekaj trochę jak musiałaś tak leżeć bo przy naszych maluchach to raczej niemożliwe   
  każdy się zachwycał że tylko się śmiał. Imprezowy egzemplarz mi się trafił
 każdy się zachwycał że tylko się śmiał. Imprezowy egzemplarz mi się trafił  
Tak mi się coś kojarzy że niedawno 28 ur obchodziłaMamusia a ile masz lat? Bo domyślam się że 28 już nie masz bo trochę na forum jesteś
 Więc w tym roku 29 by było...to jeszcze masz 2 latka i miałabyś tę samą różnicę wieku między dziećmi co u mnie.
  Więc w tym roku 29 by było...to jeszcze masz 2 latka i miałabyś tę samą różnicę wieku między dziećmi co u mnie. 

czułam się jakbym mutację miała
 czułam się jakbym mutację miała  i po tym zapaleniu do dziś nie potrafię piszczeć ;) na jedno może i dobrze ;) Zdrówka dużo !!!
 i po tym zapaleniu do dziś nie potrafię piszczeć ;) na jedno może i dobrze ;) Zdrówka dużo !!!Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość