Twój Marcinek też pięknie się rozwija. Mnie Tymek trochę martwi ale nie mam sumienia go męczyć skoro płacze i się denerwuje na brzuchu

W ogóle zważyłam go dziś po chorobie i waży 8300...tyle co miesiąc temu:(

Nic sie nie martw - każde dziecko idzie w swoim tempie,a chłopcy to i tak z reguły wolniej niż dziewczynkiMadleine to Lenka ale bystrzacha

Twój Marcinek też pięknie się rozwija. Mnie Tymek trochę martwi ale nie mam sumienia go męczyć skoro płacze i się denerwuje na brzuchu
W ogóle zważyłam go dziś po chorobie i waży 8300...tyle co miesiąc temu:(
 . a na raczkowanie to oni jeszcze mają kupe czasu. Syn kolezanki wogole nie raczkowal,teraz zaczal chodzic - kilka dni po 1 urodzinach:-)
 . a na raczkowanie to oni jeszcze mają kupe czasu. Syn kolezanki wogole nie raczkowal,teraz zaczal chodzic - kilka dni po 1 urodzinach:-)

No i tak mało nie waży. Tylko zmartwiło mnie to że przez ten tydzień choroby aż tyle stracił na wadze...bo miał już 8700 dwa tygodnie temu.Tymek przeciez ładną ma wagę - napewno wszystko jest ok nic sie nie martw

żarcik, oczywiście, ze się nie gniewam
  żarcik, oczywiście, ze się nie gniewam  a wiesz ze w tedy co wstawiłam ten przepis tro po raz ostatni ją jadłam!!! Bo takie mdłosci w tedy miałam no i
 a wiesz ze w tedy co wstawiłam ten przepis tro po raz ostatni ją jadłam!!! Bo takie mdłosci w tedy miałam no i   wiec jak by to powiedzieć... źle mi się kojarzy
  wiec jak by to powiedzieć... źle mi się kojarzy 

dzisiaj 4 razy rzadka kupa była raz zapaskudziła mi łóżko
  dzisiaj 4 razy rzadka kupa była raz zapaskudziła mi łóżko   i mam plame na kołdrze
  i mam plame na kołdrze  i Kajka zorbiła mi dzień mamy przedwczoraj
 i Kajka zorbiła mi dzień mamy przedwczoraj  poszła sapć o 19:45 i wstała o 08:09 bez pobudek po czym cyc i do 09:30 spała
 poszła sapć o 19:45 i wstała o 08:09 bez pobudek po czym cyc i do 09:30 spała   wczoraj już gorzej bo męczyły ją zębuchy di do 22:45 nie spała ale zasnęła i wstała o 06:30 cyc i dalej spanie
  wczoraj już gorzej bo męczyły ją zębuchy di do 22:45 nie spała ale zasnęła i wstała o 06:30 cyc i dalej spanie  a dzisiaj znowu zębuchy juz śpi ale już 1 pobudka na smarowanie dziąseł była... no i na wakację jedziemy na Chorwację na półwysep Peljesac miejscowość Orebic 2
 a dzisiaj znowu zębuchy juz śpi ale już 1 pobudka na smarowanie dziąseł była... no i na wakację jedziemy na Chorwację na półwysep Peljesac miejscowość Orebic 2  już nie mogę się doczekać
 już nie mogę się doczekać   

a to jeszcze pół roku
  a to jeszcze pół roku   aaaa no i
  aaaa no i   

za 7 miesiecy z naszą Kajuchą
  za 7 miesiecy z naszą Kajuchą   

Zazdroszcze
 Zazdroszcze 
 Ale Wam fajnie
 Ale Wam fajnie 

Ale grzeczniutka no i wyjazdu zazdroszczę
 Ale grzeczniutka no i wyjazdu zazdroszczę   ja nie wiem czy my w tym roku gdzieś pojedziemy
 ja nie wiem czy my w tym roku gdzieś pojedziemy   
 ale dla samego dziecka jednak lepiej jak nie pominie etapu raczkowania. Ważne jest, jak łaziłam z Tomkiem po różnych specjalistach, logopedach itp to zawsze padało pytanie czy raczkował?Syn kolezanki wogole nie raczkowal,teraz zaczal chodzic - kilka dni po 1 urodzinach:-)
 no ale o raczkowaniu było to ona pełza bardzoooooooooooooooooooo powoli i do tyłu i na boki jak jej potrxymam nogi to w tedy odepchnie się do przodu dzieci koło 9 msc dopiero zaczynają coś skrobać do rczkowania wiadomo wcześniej też się zdzarza ale chyba na takiej tablicy u lekarza to napisane że koło 9 msc jeszcze sprawdzę w piątek bo mamy WZW.
 no ale o raczkowaniu było to ona pełza bardzoooooooooooooooooooo powoli i do tyłu i na boki jak jej potrxymam nogi to w tedy odepchnie się do przodu dzieci koło 9 msc dopiero zaczynają coś skrobać do rczkowania wiadomo wcześniej też się zdzarza ale chyba na takiej tablicy u lekarza to napisane że koło 9 msc jeszcze sprawdzę w piątek bo mamy WZW.Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Robinfloal i 1 gość