Nie wiem czy wam mówiłam, ale u nas CHYBA będzie drugi CHŁOPAK.
Martalka, lidziasc, na pierwszej stronie brakuje wagi i dlugości waszych maluchów - może podacie, to będzie komplet na pierwszą stronkę

Julchik, karo, jesteście z nami?

zakup nowych ciuchów , bo wiadomo po chłopczyku dla dziewczynki niewiele można założyć .. może tylko na początku..
  zakup nowych ciuchów , bo wiadomo po chłopczyku dla dziewczynki niewiele można założyć .. może tylko na początku.. 

trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
  trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&  

mnie bardzo w pierwszej ciąży bolały plecy , a w drugiej mało co.. dopiero pod koniec.. ważne żeby mieć dobry materac na łóżku.. w pierwszej ciąży spałam na zwykłej rozkładanej kanapie a w drugiej miałam już do dyspozycji materac rehabilitacyjny... wierz mi, że różnica jest ogromna...
  mnie bardzo w pierwszej ciąży bolały plecy , a w drugiej mało co.. dopiero pod koniec.. ważne żeby mieć dobry materac na łóżku.. w pierwszej ciąży spałam na zwykłej rozkładanej kanapie a w drugiej miałam już do dyspozycji materac rehabilitacyjny... wierz mi, że różnica jest ogromna...   

choc ja teraz byle do 20 i potem szukam już możliwości pójścia spac.
 choc ja teraz byle do 20 i potem szukam już możliwości pójścia spac. Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość