Hej...
jak zwykle duzo naskrobalyscie od wczoraj i bylo co czytac
ja dzis jakas zabiegana jestem. od rana cos robilam i nawet czasu nie mialam laptopa wlaczyc. a to obiad trzeba bylo ugotowac wyprawic meza do pracy hehe zrobic mu kanapki i dac obiad chwile z nim posiedziec potem odwiedzila mnie siostra ze swoim synkiem. pozniej obskoczylam sklepy z moja mama i dopiero teraz mam czas chwile usiasc i cos Wam tu naskrobac.
monika, jak tesciu się czuje, nadal w szpitalu?
Czekam na zdjęcia dzieł, u nas moja teściowa nas zaszczyca naprawdę pięknymi ozdobami dzierganymi.
dziekuje ze pytasz. tesciu juz od piatku tamtego w domu a czuje sie chyba dobrze ale wiadomo po udarze jeszcze jest slaby i wiele rzeczy mu nie wolno. zaczyna od poniedzialku rehabilitacje z logopeda bo z mowa jest kiepsko nie idzie sie z nim za bardzo dogadac bo belkocze jesli chce powiedziec cos wiecej niz dwa wyrazy. miejmy nadzieje ze logopeda pomoze mu i mowa mu wroci i bedzie mowil normalnie jak przed udarem. zdjecia mojego dziela wrzuce tylko musze skonczyc a brakuje mi kilku ozdob swiatecznych i musze poczekac az zaczna sie pojawiac w sklepach. moja mama w tym roku wziela sie za robienie takich azurkowych jajek piekne moze tez zrobie zdjecie i Wam pokaze
tibby mnie tez zawsze nerwa bierze jak widze tyle brudnych garow w zlewie... wiec nie dziewie Ci sie ze taka byla Twoja reakcja.
za mna ostatnio tez chodza truskawki ale ja to bym w sumie sie napila koktajlu truskawkowego. mam kilka woreczkow z lata zamrozonych truskawek i chyba sobie wyciagne i zrobie z kefirem koktajl
kaczorek no w koncu sie odezwalas oj dlugo nie zagladalas tu do nas. co do imienia to powiem Ci ze bardzo ladne wybraliscie.
lala gratuluje
witaj wsrod
U nas z imieniem to jest dalej dylemat. ciezko jest sie zdecydowac w sumie to moj maz wydziwia. mial byc na poczatku Marcel a teraz chyba bedzie Patryk. choc i tak w 100 % to ja dalej nie wiem jak bedzie miec nasz synek na imie bo jesli sie mezowi cos zwidzi to wymysli inne... na razie poki co nie podejmujemy jeszcze ostatecznej decyzji co do imienia
anza za 18 tydz.
daj znac co tam na wizycie sie dowiedzialas
anade widze ze Ty to tez masz ostatnio jakies przygody. mam nadzieje ze z czasem wszystko sie jakos ulozy