hej dziewuszki
Nie odzywałam się z rana i popołudniu bo musiałam iść kupic prąd bo by mi sie skończył hihi bo ja mam taki przedpłatowy i za tyle ile sobie kupie prąd tyle go mam,ale to długa historia dlaczego,A po za tym jak wyszłam przd 12 to wróciłam przed 16 a wcale nie miałam daleko, ale szłam baardzo wolno i tramwajem jechałam,a jak wróciłam do domku juz znowu skurcze i tyle
Czyli niestety zadnych dłuzszych spacerów nie mogę juz robic
Aczkolwiek nie powiem,ze wczesniej zamiatałam i ścierałam kurze ehhh
Tibby Ja się czuje gruba i brzydka w tej chwili,ale to tylko raczej przez brzuch bo jak bys mnie zobaczyła od tyłu to nawet nie widać,ze ja w ciąży,wszystko idzie mi w brzuch i piersi
ziolo007 kochana kobietko juz pare razy zauwazyłam,że jak do mnie piszesz to nie piszesz
misia a
Monis a czemu tak?
i trzymaj się kobietko i nie daj sie chorobie
Moniczko za 8 miesiąc kochana
Tibby Ale fajnie z tym kontem oszczędnościowym,i tyle zeście tam zaoszczędzili i mała wypraweczka będzie i ta sesyjka no super
donatka26 zdrowiej nam kochana jak najszybciej już ehh
A co do brzusia
Moniczko Nie martw się brzusiem,ze masz mały ja dziś zmierzyłam i mam 94cm czyli mysle,że jest ok jak na ten tc i u Ciebie równiez jest dobrze,nawet do Ciebie przytyłam bo ja 9 kg
Tylko,ze ja nizsza jestem 153cm
jenny1983 Ja zaczynałam z 66cm a teraz 94cm to urosło mi się,ja tez szczuplutka byłam przed ciążą
a na brzusiu sie doczekamy wszystko po malutku,najwazniejsze,że maluszek zdrowiutki
Mróweczka kazdy brzusiu rośnie swoim tempem jeden wiekszy drugi mniejszy najwazniejsze,ze nasze maluszki zdrowe,ale mnie np juz jest ciężko i odczuwają to moje kolana
a niby 9kg przytyłam
Aaaa noi taki wózeczek mi sąsiadka chce sprzedać jest 3 funkcyjny i dokładnie taki kolor mogłabym żec,ze to ten za 100zł jak wam sie podoba?